Candrani Shoes in Mega Mall

1.0
1 vot / 1 parere
Adresa:
Pierre de Coubertin, nr. 3-5 Bucuresti
Telefon:
0728 27.02.71
Web:
http://candrani.ro/
Email:
comenzi@candrani.ro
Modifica date de contact

Program "Candrani Shoes"

L-V 10:00-22:00
S-D: 10:00-22:00 Modifica programul

Descriere "Candrani Shoes"

Povestea CANDRANI a început în urmă cu 25 de ani, atunci când ideea unui produs românesc, diferit, de o calitate excepțională a apărut în mințile noastre. Am început această călătorie către produsul perfect, pantoful perfect, gândindu-ne prioritar la materialele ce vor fi folosite în realizarea acestora.

De la început și până în prezent, noi am fost și suntem o firmă integrată, ce produce încălțăminte, dar și pielea finită din care este realizată aceasta. Neavând astfel nicio limită în ceea ce înseamnă materia primă, dar reușind să ținem și prețul sub control.
Mergând mai departe, nu am neglijat nici aspectul produselor noastre. În acest sens am decis colaborarea cu un Designer Italian ce vine cu idei inovatoare și cu un design unic.
Totuși, ținând cont că între materia primă de excepție și design trebuie să existe o sinergie, controlul producției este realizat de către un specialist italian având 30 de ani experiență în acest domeniu.

Reușim astfel să combinăm cu succes proprietățile ce alcătuiesc toate produsele noastre.

Povestea Candrani continuă în fiecare zi, în fiecare zi scriem o altă pagină, creăm un model nou, combinăm idei, creăm valoare…

Candrani. Încalță calitatea!

www.candrani.ro
Modifica descrierea

Pareri despre "Candrani Shoes" (1)

Monique88 pe 01.11.2016 (15:03)

Dezastru, companie neserioasa la retur! Niste oameni care nu stiu sa isi tina cuvantul.
Se poate intampla atunci cand comanzi online sa nu iti vina marimea si sa doresti alta mai mica si sa nu aibe, asa cum a fost si in cazul meu.
In momentul care le-am semnalat acest lucru, domnii cu greu au spus ca imi ramburseaza banii…acest lucru s-a intamplat timp de 3 saptamani in care am tot incercat constant sa dau de ei, si atunci cand reuseam imi comunicau ca se va rezolva in 2-3 zile. Si asa au trecut cele 15 zile legale pentru retur.
Le-am facut reclamatie la protectia consumatorului si sper sa reusesc sa ajung la o concluzie.
Nu este vorba despre banii pierduti pe niste incaltari pe care oricum nu le pot purta, ci de principiul corectitudinii si onestitatii. M-au taraganat 3 saptamani degeaba….urat… si atitudinea lor a fost agresiva si fara respect fata de omul care a dat bani pe produsele lor.
Foarte neseriosi si neprofesionisti!
Nu recomand!
La banii acestia, imi pot achizitiona tenesi Converse cand sunt la promotie si sunt mult mai calitativi, mai fin lucrati si mai aratosi.

Aveti grija de unde comandati online!

Regenerare cod se incarca...
Se comenteaza, va rugam asteptati...

Spune-ti parerea despre "Candrani Shoes"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat