Gradinita Bona Puf

2.3
2 voturi / 3 pareri
Adresa:
Str Diocheti nr 20 Bucuresti
Modifica date de contact

Descriere "Gradinita Bona Puf"

Categorie: Gradinite
Modifica descrierea

Pareri despre "Gradinita Bona Puf" (3)

cristina.eric pe 07.06.2010 (15:27)

Foarte frumoasa aceasta gradinita, curtea dotata cu cee ce le trebuie copiilor, iar personalul calificat este in masura sa satisfaca si cele mai exigente cerinte ale parintilor. In plus are si grupa cu predare in lb engleza, iar preturile sunt foarte mici fata de piata.

claudiablanca pe 25.01.2011 (13:57)

O gradinita ideala pentru fetita mea. Nu cred ca as fi putut gasi o gradinita mai buna.
Atunci cand un copil cere sa mearga la gradi si in weekend, cand in vacanta ii este dor de doamne, de copii si de gradi, inseamna foarte mult, nu? inseamna ca este fericita si se simte ca acasa.
Fetita mea, alaturi de ceilalti copii din familia Bona Puf, si nu exagerez cand spun asta, are parte de atentie, rabdare, dragoste din partea doamnelor. Mancarea este foarte buna, copiii sunt scosi zilnic in curtea frumoasa, plina de verdeata.
Felicitari doamnelor de la Gradinita Bona Puf!!!
Am avut un mare noroc ca am gasit aceasta gradinita. O recomand din tot sufletul.
.

safirvifor pe 14.12.2013 (23:00)

nimic

Parerile de mai sus sunt false, cel mai probabil sunt scrise de "patroana"gradinitei. De fapt nici nu e o gradinita, NU ARE NICI UN AVIZ DE FUNCTIONARE, FUNCTIONEAZA ILEGAL. Am avut fata 1 an aici, directoarea e o increzuta si copii sunt neingrijiti si bruscati de personalul acestui stabiliment. EVITATI!

claudiablanca pe 16.09.2014 (13:12)

stimata doamna safirvifor, eu nu sunt nici directoarea gradinitei si nici nu sunt o persoana falsa. fetita mea este de 6 ani la aceasta gradinita pe care Dumneavoastra o blamati cu atata vehementa. Avea 2 ani si jumatate cand am dus-o iar acum a ramas, in continuare, la after school. Nu stiu cine sunteti Dvs., cu siguranta ar trebui sa va cunosc, daca spuneti ca ati avut fata 1 an acolo. Dar ceea ce ati scris mai sus este total neadevarat. Copiii sunt foarte bine ingrijiti si educati/indrumati. Eu am primit adeverinta dupa terminarea gradinitei care mi-a fost acceptata la scoala, fara nici un fel de problema. Nu stiu din ce motive ati scris rautatile de mai sus, majoritatea copiilor de acolo sunt impreuna de multi ani. Credeti ca, daca ar fi asa, cum spuneti, eu si ceilalti parinti ne-am lasa acolo copiii de atatia ani? Tind sa cred ca ati avut un conflict cu dna directoare, daca va permiti sa o catalogati ca increzuta. Pacat. Aruncati cu noroi, in mod gratuit in munca unor oameni care iubesc copiii.

Comenteaza
Regenerare cod se incarca...
Se comenteaza, va rugam asteptati...

Spune-ti parerea despre "Gradinita Bona Puf"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat