Spitalul Clinic de Psihiatrie Prof. dr. Obregia

0.0
0 voturi / nicio parere
Adresa:
Sos. Berceni nr. 10 Bucuresti
Telefon:
3344 26.63.34, 051 753.34.70, 0653 34.49.73
Fax:
021 334.71.64
Web:
http://www.spital-obregia.ro/
Email:
alex_obregia@yahoo.com
Modifica date de contact

Descriere "Spitalul Clinic de Psihiatrie Prof. dr. Obregia"

Inaugurat in anul 1923 in Bucuresti, ca un spital de nivel european si cel mai mare din Romania, Spitalul Clinic de Psihiatrie "Prof. Dr. Al. Obregia" impune continuu in Romania, de aproape un secol progresul medical, stiintific si universitar in psihiatrie. De aceea, spitalul reprezinta astazi o unitate de referinta in domeniu, care aliniaza psihiatria romaneasca la standardele moderne europene si internationale.

Serviciile de sanatate publica - pentru adulti, copii, adolescenti si varstnici - sunt asigurate de clinici si sectii de psihiatrie si sanatate mintala, de compartimente de psihiatrie comunitara, reintegrare psiho-sociala, psihoterapie, alcoologie, tulburari cognitive, de cabinete specializate pentru servicii medico-chirurgicale si expertiza, camera de garda si laboratoare de analiza etc.

Fiind un spital public profilat pe psihiatrie, desfasoara invatamantul universitar si postuniversitar de stat de psihiatrie in cadrul celor 4 Catedre specializate din Universitatea de Medicina si Farmacie "Carol Davila" Bucuresti, iar prin Compartimentele de cercetare promoveaza competitiv psihiatria romaneasca si imaginea Spitalului la nivel international.
Categorie: Spitale
Modifica descrierea

Spune-ti parerea despre "Spitalul Clinic de Psihiatrie Prof. dr. Obregia"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat