Spitalul Clinic de Urgenta Bagdasar-Arseni (fostul Spital de Neurochirurgie)

1.0
1 vot / 33 pareri
Adresa:
Sos. Berceni, Nr.10-12 Bucuresti
Telefon:
021 334.30.25, 021 334.30.26
Fax:
021 334.73.50
Web:
http://www.bagdasar-arseni.ro
Email:
rsn@bagdasar-arseni.ro
Modifica date de contact

Descriere "Spitalul Clinic de Urgenta Bagdasar-Arseni (fostul Spital de Neurochirurgie)"

Clinica Neurochirurgie IV functioneaza in cadrul Spitalului Clinic de Urgenta "Bagdasar-Arseni" si are 62 de paturi. Cladirea a fost data in folosinta in 1975 ca centru de referinta national de neurochirurgie de catre Prof. Dr. Constantin Arseni. Spitalul numit initial “Prof Dr. Gh. Marinescu, a devenit in 1993 spital de urgenta purtand numele “Prof. Dr. D. Bagdasar”, iar in 2001 si-a schimbat denumirea in Spitalul Clinic de Urgenta “Bagdasar-Arseni”.
In momentul de fata, Spitalul Clinic de Urgenta “Bagdasar-Arseni” reprezinta unul dintre cele mai importante spitale de urgenta din Bucuresti, deservind pacienti din Bucuresti, cat si din restul tarii. Echipa noastra ofera pacientilor adulti evaluari complexe de diagnostic si tratament pentru afectiuni ale creierului, maduvei spinarii si nervilor periferici. Pacientii si familiile lor sunt dornici sa se informeze despre afectiunile neurologice, sa gaseasca medicul adecvat pentru tratamentul afectiunii lor, sa inteleaga tratamentele disponibile si sa se pregateasca pentru schimbarile modului de viata care pot fi necesare. In conceptia noastra, fiecare pacient este tratat ca un individ unic, deoarece diferentele fizice, psihologice si psiho-sociale pot afecta alegerea metodei de tratament. Noi incurajam pacientii sa discute cu noi deschis despre aceste probleme si altele care ii preocupa, legat de boala, comunicarea deschisa si franca fiind esentiala pentru calitatea actului medical. Pregatirea noastra profesionala, experienta clinica, cercetarile stiintifice efectuate sunt ghidate de o preocupare sincera pentru cresterea satisfactiei pacientului si a rezultatelor actului medical. Avem compasiune si intelegere pentru pacientii pe care ii tratam si pentru familiile care ii ingrijesc. Detinem conditiile tehnice si materiale cele mai avansate din tara, in vederea tratamentului complex al afectiunilor neurochirurgicale.
Categorie: Spitale
Modifica descrierea

Pareri despre "Spitalul Clinic de Urgenta Bagdasar-Arseni (fostul Spital de Neurochirurgie)" (33)

danyelos pe 17.03.2010 (19:16)

credeti-ma niciodata sa nu ajungeti aici! tot ce pot sa spun e doar ca e un spital din Romania. Serviciile lasa de dorit si daca mai ajungi si la urgente si esti etichetat cu cod galben sau alb incepi sa vezi viata cu alti ochi. in plus oriunde in alta parte nu am vazut mai multa nesimtire decat in spitale.

sara pe 12.04.2013 (09:13)

la acest spital de infectezi cu stafilococul auriu, ocoliti acest spital

Comenteaza
pacient pe 14.06.2010 (15:52)

Este un spital foarte bun din toate punctele de vedere cu medici deosebiti.

dana pe 24.11.2010 (20:59)

am dat spaga 500 lei unui medic( neurochirurg- ) care urma sa aiba grija de un pacient iar a doua zi acesta a intrat in concediu si bineinteles a fost tratat de catre al medic Si pentru ca n-am mai avut bani si pentru acesta, vai de tratamentul pe care l-a primit pacientul !Cat despre asistentele de acolo .....isi merita lefurile reduse

DGA pe 21.08.2013 (14:57)

Nu se poate concepe cum de va plangeti pe tot felul de site-uri si forumuri si nu acolo unde trebuie (excluzand cazurile cand o faceti cu generalitati de parca politia sau dga-ul, dna-ul ar avea glob de sticla sa vada ce naiba ati patit cu adevarat si nici macar atunci ca niste adulti ci anonim fara nici un simt de raspundere, de parca ar vrea lucratorii de politie sa va dea in cap pentru ca faceti un bine) UNII ISI MERITA SOARTA! Daca nu, este foarte simplu sa sunati la organele abilitate 0800.806.806 Eu va sfatuiesc ca merita!

Comenteaza
Gina G. pe 01.02.2011 (13:14)

Ieri am sunat sa ma programez la ortopedie cu trimitere. Asistenta mi-a zis sa vin ca ma va consulta un medic la camera de control ortopedie din policlinica , sectorul mov. Am ajuns azi, ca sa-ma intrebe asistenta ce pb. am. Mi-a zis ca ortopedia nu se ocupa de coloana sa merg la neurochirurgie cu aceeasi trimitere. Acolo mi-au zis ca ei se ocupa de operatii nu fac consultatii si m-au trimis la neurologie. Dau de alta asistenta care-mi zice ca ei dau tratamente dar investigatiile trebuie sa la faca MEDICUL DE FAMILIE. Mi s-a parut ilogic sa-mi dea medicul de familie sa-mi dea un RMN, dar asistenta priceputa mi-a zis ca medicii de familie dau aceasta analiza, ca oricum medicul neurolog nu-mi da investigatii de acest fel ci tratamente ca la el trebuie sa vin cu investigatiile facute. Cate idiotenie. Nu-i intereseaza. Se cred Dumnezeu. Am fost la medicul de familie sa-i spun ca nu-mi permit sa platesc un RMN si i-am povestit ce am patit. Mi-a recomandat sa incerc la un alt ortoped. Astazi am sunat la toate clinicile din Berceni care fac consultatii cu trimitere. Niciuna nu are ortoped. Asadar: NU MERGETI LA BAGDASAR sub nicio forma.Cea mai proasta clinica pe care-am intalnit-o. Angajati lipsiti de bun simt dar in primul rand de cultura.

gina pe 21.02.2011 (21:37)

mai bine ocoliti si o spune o persoana din interiorul sistemului.la neurochirurgie medicii te trateaza dupa cat cotizezi,iar asistentete sa-mi fie iertat, dar unelesunt de o nesimtire cum iti este rar sa vezi

robotu pe 05.08.2013 (10:32)

DACA ie vorba de neurochirurgie 2 te aprob ai mare dreptate si asta din cauza marelui prof exu care ia doar spaga si zice ca are o fundatie de bine facere pe dracu isi baga bani in buzunar ieu nam vazut sa ajute pe cineva si nimeni nu face nimic.

Comenteaza
anonim pe 26.09.2011 (20:41)

salutare.am pe cineva care a fost diagnosticat cu tumoare cerebrala si care se poate opera doar la acest spital.problema e ca pacientul este o persoana necajica si nu are bani de spaga pt medici.deci cei care v-ati tratat de curand la acest spital zicetimi va vor esista vreo sansa ca in conditiile astea pacientul respectiv sa fie operat si tratat cat de cat uman in asces spital?va multumesc

salutare.am pe cineva care a fost diagnosticat cu tumoare cerebrala si care se poate opera doar la acest spital.problema e ca pacientul este o persoana necajica si nu are bani de spaga pt medici.deci cei care v-ati tratat de curand la acest spital zicetimi va vor esista vreo sansa ca in conditiile astea pacientul respectiv sa fie operat si tratat cat de cat uman in asces spital?va multumesc

constanta teodorescu pe 15.10.2013 (14:13)

am ajuns de curind cu sotul meu la acest spital...Doctorii,in special D-NUL EXERGIAN sunt de nivel mondial...si au o intelegere ptr bolnavii care trebuie sa stea 10-12 zile in pat fara sa se ridice,chiar daca acestia mai fac crize ....in ceea ce priveste tratamentul ptr cei fara posibilitati,am fost martora unor astfel de cazuri si oameni ai strazii ce nu aveau bani si nici rude au primit tot ce aveau nevoie de la fundatia D-lui Profesor....chiar si cind unii faceau diaree infirmierele primeau bani si le cumparau mincare solida din piata vecina si chiar si asistentii le dadeau mincarea personal....D-nul Profesor nu e ptr spaga ,chiar are miini de magician....am vazut oameni care nu aveau prea multe sanse si care dupa operatie primeau din nou speranta ca vor merge....nu fiti cinici ...recunoasteti meritul acolo unde este...

Comenteaza
ana misu pe 15.02.2012 (16:45)

va rog sa-mi spuneti care este cea mai apropiata statie de metrou de acest spital.multumesc

daiana pe 25.02.2012 (22:59)

Statia de metrou Piata Sudului e cea mai apropiata. Sanatate multa!

Comenteaza
bomby pe 19.08.2012 (18:14)

sunt un pacient cu probleme cronicede spate,si cu gandul sa ma duc si eu la spitalul Bagdasar la smecherul de domn academician Florin Exergian sa ma consulte,si ce credeti ca patesc,ajung la spital pe la ora 9 si ceva ,si asistenta lui vine sa faca un anut, prin care fiecare pacient va intra in ordinea programarilor, si fiecare pacient sa dea fiecare cate 20 de ron numai daca vrea,si ni se mai spunea ca saracutul de spital, din bani pacientilor, ca trebuie sa ia cite ceva pe sectia de neurochirurgie ca asa vrea domnul academician. Si ce credeti ca patesc ca dupa ce imi vine si mie randul pe la ora 3 sa intru in cabinet ce cerdeti ca ma intreaba academicianul,daca am donatsi daca da sa ii si dovedesc, ca la problemele care le aveam nu am donat si atunci eu i-am zis ca nu stiu despre ce este vorba si credetima fratilor ca nu mi-a venit a crede ca pentru 20 ron a facut spume la gura. Si deci asta este adevaratul domn academician, 'un domn cumsecade nu' ca de fapt consultatia fiecarui pacient depindea de asa zisa 'donatie'si pe pielea mea am simtit furia domnului Florin Exegian, si eu sa nu mai am parte de o consultatie corecta. Si intrebare ce facea academicianul daca ii venea vreun prim ministru, nu cred ca il mai certa,dar pe mine daca ma vazut un om de rand si-a permis academicianul asta de doi lei sa ma faca una cu pamantul. Multa sanatate la toata lumea si sa nu treca pri ce am trecut cu.

diaconescu madalina pe 01.11.2012 (23:39)

am fost foarte multumita de cum am fost tratata la neurochirurgie.nu mi-a cerut nimeni bani.am dat bani pentru ca am vrut.

nu mi-a placut ca brancardierii bateau apropouri ca sa te simti sa le dai bani.

tot spaga e pe 21.08.2013 (15:00)

Asta e ca aia cu "nu hraniti animalele!" :)))))
Pai mai inteligento! Daca le dai, oricum le-ai da, nu-i inveti si la mai bine???? Offfff! Te doare capul, noi ii hranim pe corupti si mai tarziu nu stim de ce ne doare :)))

Comenteaza
dohan valentin pe 02.11.2012 (18:52)

Multumim domnului Prof.dr. Al.V. Ciurea pentru ca ne-a salvat baietelul in varsta de 8 ani. Este un medic deosebit si un mare OM. Dumnezeu sa-l rasplateasca cu viata lunga si sanatate, ca de oameni de acestia are nevoie tara asta.
Multumim personalului medical de la Sectia Neurochirurgie1, pentru modul in care am fost tratati. Toti sunt oameni exceptionali.

Gardienii incepand de la poarta si pana la sectii sunt mai rau ca cersetorii. niste nemernici. Mai bine conducerea spitalului ar percepe o taxa de intrare de la vizitatori, pe care s-o foloseasca in interesul pacientilor, decat sa dai bani la toti acesti nemernici.

a.m. pe 26.12.2012 (23:44)

Exergian este un nemernic, cu grave probleme de comunicare. Ceea ce a fost spus mai sus - cu cotizatia de 20 RON - este absolut adevarat. Este primul lucru pe care ti-l solicita la consult: chitanta! Nu altceva, desi te vede ca suferi.
Si asta nu e tot. Are grave, dar grave probleme de comunicare si comportamentale care, cred ca intr-un mediu privat, i-ar aduce o concediere rapida si bine meritata.
Nu poate fi numit om, acest ... cred ca tzigan armean.
Pe scurt, un jeg.
Exista insa alternative. La acelasi spital, exista OAMENI: Dr. Catana, Dr. Ciubotaru, Dr. Craciunas ... si multi altii.

Exer...cum i-o zice, de evitat.

TEUTONUL RAMAS IN ROMANICA pe 13.06.2013 (23:49)

ma doare ce spui avem nevoie de vertebrali in toate domaniile nu de magraoni

Comenteaza
grigore adelina pe 21.01.2013 (00:32)

Unele asistente sunt dragute si isi fac bine treaba,la cardiologie dai spaga numai la doctori...sectia de cardiologie a prof. dr. Sinescu,ar trebui promovata,medici sa vina cu drag la aceasta sectie ca au ce invata ,isi dau tot interesul pentru pacienti si asistentele numai ca e una pe nume vera si una nela care sunt ne f .... tipa cat le tine gura daca nu le dai spaga si pe gura si pe cur...au probleme de comportament injura doctori ele sunt mari ele sunt tari daca le iei la bani marunti nu stiu nici pe ce lume sunt proaste rau de restul personalului din utic si de pe sectie numai laude se poarta frumos cu toti pacienti seful de sectie la astea 2 cratere sa le faca un control la cap la psihiatrie ca nu se mai poate sunt jegoase rau sanatate si noroc sa nu dati peste astea doua ca ati incurcat.o....

spaga multa la spitalul asta sa aveti multi bani la voi....

DGA DNA pe 21.08.2013 (15:01)

Nu se poate concepe cum de va plangeti pe tot felul de site-uri si forumuri si nu acolo unde trebuie (excluzand cazurile cand o faceti cu generalitati de parca politia sau dga-ul, dna-ul ar avea glob de sticla sa vada ce naiba ati patit cu adevarat si nici macar atunci ca niste adulti ci anonim fara nici un simt de raspundere, de parca ar vrea lucratorii de politie sa va dea in cap pentru ca faceti un bine) UNII ISI MERITA SOARTA! Daca nu, este foarte simplu sa sunati la organele abilitate 0800.806.806 Eu va sfatuiesc ca merita!

Comenteaza
AT pe 16.05.2013 (12:27)

Am petrecut o buna perioada in spital si intradevar ca sectia de neurochirurgie nu e cel mai minunat loc din lume unde ai vrea sa te afli. Asta din cauza oamenilor suferinzi pe care ii vezi in jurul tau. In schimb, doctorii mi se par oameni extraordinari, oameni care iti pot schimba viata intr-o milisecunda.
Eu am suferit o operatie pe coloana, iar medicul care m-a tratat e adevarat ca nu era cel mai comunicativ si apropiat om din lume, dar un profesionist. Viata mea a cam depins de el si a facut tot posibilul sa ma salveze, a reusit. Iar rasplata a venit pentru ca asa am considerat ca e normal, nu pentru ca mi s-a cerut.

Pe de alta parte, asistentele si infirmierele sunt aceleasi ca peste tot. Te trateaza ca pe ultimul om. Insa trebuie sa treci peste acest lucru. Important este ca exista oameni capabili in acel spital, pe acea sectie care te fac om din neom!! Si cu asta cred ca spun tot.

robotu pe 05.08.2013 (10:16)

Mia placut domnu doctor Paraschiv .

ie un spital infect cu multe bacteri paraziti virusi si multe alte prosti ,ie un spital de spagari si de ne profesionisti cu exceptia unora care se lupta sa faca ceva dar si aia sunt putini pacat.pentru profesoru exergian asa nu.

ion florea pe 26.04.2014 (08:44)

d-le robotu cred ca ai gresit spitalul cum poti spune vorbe grele despre d-l prof.fl. exergian care este un geniu al neurochirurgiei mondiale sa-ti fie rusine esti un mincinos dinsu nu cere bani la niciun pacient dar te simti tu ca om ca te face bine .rusine sa vb asa despre un om si un chirurg exceptional al acestei tari.

Comenteaza
gigi pe 19.01.2014 (14:10)

am trecut pe la mult6i doctori si spitale. E singurul loc unde am fost tratat cu respect de tot personalul si unde domnu Academician Exergian mi-a dat si sanatatea. Ii multumesc lui Dumnezeu ca la scos in calea mea pentru ca imi pierdusem speranta de a mai merge. ce cadou frumos si mare, o pereche de picioare. Sa va tina Dumnezeu sanatosi

ce nu mi-a placut nu se afla in spital ci pe aceste forumuri in care citiva indivizi nemultumiti si cu suflete negre isi varsa rautatea si prostia. Da, nu toti o sa fim multumiti, pentru ca nu se poate, dar daca esti nemultumit spuneti parerea o data si gata pentru ca esti doar unul din cei nenumarati tratati.

stancan pe 22.05.2014 (20:55)

Buna seara. Cum ati reusit sa ajungeti la dn doctor Exergian, cum ati facut programare?

Laura pe 02.02.2015 (13:24)

Consultatie la clinica Hiperdia din curtea spitalului.

Comenteaza
silviana pe 23.01.2014 (12:52)

Am fost operata de spondilolistezis in luna octombrie 2013. Este un spital in care esti tratat cu respect si unde dl. dr. Exergian si echipa lui de medici mi-au redat sanatatea. Medici cu maini si suflet de aur. Le mulțumesc lor si tuturor asistentelor si infirmierelor de acolo. Sa va dea Dumnezeu sanatate.

oana pe 23.01.2014 (17:18)

Domnul profesor doctor Florin Exergian si toata echipa dumnealui, asistenta sefa si personalul medical de pe Sectia Neurochirurgie

Infirmierele si bodyguarzii

Mariana H pe 17.02.2014 (21:56)

Am fost la d-nul doctor Exergian Florin în data de 3 februarie 2014. Mi-a recomandat un tratament conservator şi m-a chemat la control peste două luni. Între timp simptomatologia s-a agravat considerabil. Nu mai pot sta în picioare. Ştie cineva....dacă mă reprogramez mai repede de două luni la control, mă va primi? Ştiu că e un om extrem de corect şi riguros.

ion florea pe 26.04.2014 (08:23)

da mariana te va primi e un om de nota 10.ia legatura cu as.sefa si fa-ti programarea.multa sanatate.

Comenteaza
Cristian pe 12.03.2014 (11:58)

Am ramas surprins ca in ciuda faptului ca statul nu face nimic pentru a ajuta acel spital Domnul Profesor Exergian ofera consultatii in continuare fara sa ceara bani pentru acest serviciu.Suntv foarte multi oameni care vin la consult si nu au macar respectul de a se supune unor cerinta minime de respect fata de acest mare om .Acestia nu merita serviciile si harul dumneavoastra .

In spitalul Bagdasar Arseni 90 %dintre pacienti sunt din provincie si majoritatea vin cu masinile proprii deoarece multi au probleme de deplasare deci au nevoie de mijloc de transport individual.Este un calvar sa treci de PAZNICII ,mai ales de ala de la poarta 1,care sunt needucati si daca nu sari cu spaga te goneste din incinta spitalului .Domnilor administratori puneti TAXA de parcare si astfel puteti face si investitii din acei bani.

ion florea pe 26.04.2014 (08:14)

dotari occidentale curatenie personal excelent nch.2 medici fff buni in frunte cu d-l acad. florin exergian specialistul nr.1 pe coloana lombara al acestei tari.am fost operat atit cervical cit si lombar la distanta de 7 ani cu succes de d-l prof. fl. exergian pt. care am numai cuvinte de lauda.multumesc din suflet d-le profesor d-zeu sa va dea multa sanatate.

nu mi-a placut cum am fost tratat in 2005 de doc.. gorgan mircea de la nch4 la care am venit prima data si care nu a fost capabil sa faca diferenta intre scleroza multipla si mielopatie cervicala.norocul meu a fost prof. exergian altfel eram in scaun cu rotile din cauza acestui incompetent gorgan mircea.

john pe 06.10.2014 (03:53)

eu urmeaza sa ma operez la dl.dr.prof. exergian. doresc sa stiu cum a decurs recuperarea, daca a reusit opratia , cum va simtiti, si daca ma incurajati sa ma operez? sau sa stau asa ( tinamd cont eu am o hernie de disc dar care nu ma deranjeaza de cat din cand in cand o data la cateva zile ) ( eu sunt foarte fricos )

daniela pe 12.02.2015 (18:44)

In primul rand vreau sa ii multumesc din tot sufletul domnului doctor Florin Exergian si intregii echipe de neurochirurgi de la Bagdasar Arseni.am fost operata la 19 ani de sindrom coada de cal.vreau sa precizez ca NU MI S-AU CERUT BANI asa cum afirma persoanele de mai sus.poate sa fie CONCURENTA care ii roade invidia???imi pare rau dragilor pentru voi,domnul doctor Exergian e nr 1 in tara cat si in strainatate.in cursul saptamanii opereaza in tara,in week-enduri in strainatate...il recomand tuturor !!!

daniela pe 12.02.2015 (18:50)

iar in legatura cu d-na sau d-nu care sunt nemultumiti de domnul doctor de faptul cum vorbeste,tot respectul meu pentru dumnealui,vorbeste strictul necesar!!! cumva trebuie sa rada si cu rudele pacientilor?eventual sa va invite la o cafea?? Domnul Doctor Exergian COMUNICA CU TOTI PACIENTI I!!chiar si glumeste!nu ca alti doctori care se uita la tine si pleaca.respectele mele si il recomand tuturor :)va multumesc inca o data domnu doctor :)

Dr.Otama pe 20.10.2015 (02:13)

Vreau să împărtășesc experiența mea și mărturia numele here..My este doamna Roso Alvin am fost căsătorit timp de 12 ani, cu soțul meu, cu doi copii și dintr-o dată, mi-a lăsat pentru o altă femeie, cu nici un motiv, nici o explicație .. Îmi place Soțul meu cu toată inima mea și să-l voia înapoi cu orice preț ... apoi a umplut de divorce..my toată viața a fost de cotitură în afară și nu am știut ce să fac și copiii noștri nu vreau ca ei să aibă o casă spart ca ei sunt prea tineri pentru a experimenta și i dont vreau să afecteze them..he mutat din casă și a abandonat copiii .. Am fost atât de diverstated și rupt inima, pana un prieten mi-a introduce într-o rolă vraja mare din Africa numit Dr. OTOMA care a ajutat-o ​​o vrajă pentru a aduce înapoi soțul ei care o abandonează timp de 2 ani pentru o altă femeie, după atât de mult dureri ea a trec prin ultimii ani, în ei rupte acasă, iar acum ea locuiește într-un cămin fericit. , am contactat DR OTOMA, El ma ajutat să fac unele lecturi, și după citirile ma făcut să realizez că cealaltă femeie a făcut unele vrăji pe soțul meu și că este motivul pentru care el este completat de divorț și me..he stângă mi-a spus că mă va ajuta să o vrajă să-l aducă înapoi la me.I fost sceptic cu privire la aceasta, dar i-am dat o încercare am nevoie de soțul meu acasă, în 3 zile, ma sunat să-l de sine și a venit la mine scuze. .I cant cred că el poate veni vreodată înapoi la mine din nou, dar acum eu sunt atât de atât de fericit că sa întors și acum trăim ca family..Am fericit postarea asta forum, dacă cineva are problemă similară și are nevoie de ajutor. Puteți să-l contacteze prin e-mail acest: (otamaspelltemple@gmail.com) Acum viața mea personală și de familie este o mărturie vie și recunoscători pentru cer există încă astfel de persoane de pe fata de acest pământ

Vreau să împărtășesc experiența mea și mărturia numele here..My este doamna Roso Alvin am fost căsătorit timp de 12 ani, cu soțul meu, cu doi copii și dintr-o dată, mi-a lăsat pentru o altă femeie, cu nici un motiv, nici o explicație .. Îmi place Soțul meu cu toată inima mea și să-l voia înapoi cu orice preț ... apoi a umplut de divorce..my toată viața a fost de cotitură în afară și nu am știut ce să fac și copiii noștri nu vreau ca ei să aibă o casă spart ca ei sunt prea tineri pentru a experimenta și i dont vreau să afecteze them..he mutat din casă și a abandonat copiii .. Am fost atât de diverstated și rupt inima, pana un prieten mi-a introduce într-o rolă vraja mare din Africa numit Dr. OTOMA care a ajutat-o ​​o vrajă pentru a aduce înapoi soțul ei care o abandonează timp de 2 ani pentru o altă femeie, după atât de mult dureri ea a trec prin ultimii ani, în ei rupte acasă, iar acum ea locuiește într-un cămin fericit. , am contactat DR OTOMA, El ma ajutat să fac unele lecturi, și după citirile ma făcut să realizez că cealaltă femeie a făcut unele vrăji pe soțul meu și că este motivul pentru care el este completat de divorț și me..he stângă mi-a spus că mă va ajuta să o vrajă să-l aducă înapoi la me.I fost sceptic cu privire la aceasta, dar i-am dat o încercare am nevoie de soțul meu acasă, în 3 zile, ma sunat să-l de sine și a venit la mine scuze. .I cant cred că el poate veni vreodată înapoi la mine din nou, dar acum eu sunt atât de atât de fericit că sa întors și acum trăim ca family..Am fericit postarea asta forum, dacă cineva are problemă similară și are nevoie de ajutor. Puteți să-l contacteze prin e-mail acest: (otamaspelltemple@gmail.com) Acum viața mea personală și de familie este o mărturie vie și recunoscători pentru cer există încă astfel de persoane de pe fata de acest pământ

ramsey pe 09.03.2016 (05:18)

Ai nevoie de bani de urgență pentru a plăti facturile și să deconteze datoriile dacă da, e-mail: ramseydickson@outlook.com

ELTON JANE pe 10.04.2016 (01:28)

Ați încercat să obțină împrumuturi de la bănci, fără succes? Au nevoie urgentă de bani pentru a ieși din datorii? Este nevoie de bani pentru a extinde sau de a stabili propriile lor te neg¿Es un bărbat sau o femeie? Ești în orice mizerie financiară sau au nevoie de bani pentru a începe propria afacere? Ai nevoie de un împrumut pentru a plăti datoriile? aveți un rating de credit scăzut și este mai greu pentru a obține un împrumut, băncile din alte instituții de capital financiare locale /? Ai nevoie de un împrumut sau de finanțare pentru orice motiv, da credite la o rată scăzută a dobânzii de 1,5%, vă rugăm să contactați partenerul constant de împrumut; (Eltonjaneloan@gmail.com)

copie meu post

TRUST FUNDS pe 15.04.2016 (08:28)

Ai nevoie de un împrumut? Care doriți să fie stabil financiar? Vă puteți extinde afacerea? Noi oferim companiilor de împrumut, credit auto, împrumut de afaceri și un credit de nevoi personale, împrumut de Crăciun, la o rată a dobânzii foarte mică de 2%, cu o viață confortabilă, care este negociabil. Această ofertă este deschisă tuturor celor care vor fi în măsură să ramburseze înapoi în timp. Vă rugăm să ne întoarcem la noi, dacă sunteți interesat în acest e-mail: E-trustfunds224@gmail.com rămas singur: trustfund804@outlook.com

Ai nevoie de un împrumut? Care doriți să fie stabil financiar? Vă puteți extinde afacerea? Noi oferim companiilor de împrumut, credit auto, împrumut de afaceri și un credit de nevoi personale, împrumut de Crăciun, la o rată a dobânzii foarte mică de 2%, cu o viață confortabilă, care este negociabil. Această ofertă este deschisă tuturor celor care vor fi în măsură să ramburseze înapoi în timp. Vă rugăm să ne întoarcem la noi, dacă sunteți interesat în acest e-mail: E-trustfunds224@gmail.com rămas singur: trustfund804@outlook.com

henry clark pe 23.06.2016 (19:26)

Bună ziua Voi toți sunt Dl. Henry clark, o reputație, legitim &
o companie Creditor bani acreditat. am împrumut bani pentru persoane fizice
la rata de 3%,

Ai un credit rău sau ai nevoie de bani pentru a plăti facturile? Noi
doresc să folosească acest mediu pentru a vă informa că am face de incredere
asistență beneficiarului așa cum vom fi bucuroși să vă ofere un împrumut. Nu
verificare de credit, 100% garantat.

EMAIL: henryclark033@gmail.com

Solicitantul va începe rambursarea creditului de 6 luni de la data împrumutului a fost transferat la el / ea. Imposibilitatea de a plăti înapoi împrumutul la această dată / perioadă de așteptat, acțiunile legale vor fi luate împotriva reclamantului de către avocatul nostru imediat. Solicitantul care nu este în măsură să se întâlnească cu rambursarea se va acorda 1 lună ca perioadă de grație înainte de a se vor lua măsuri legale. PARTICULARITĂȚI: Împrumutatul trebuie să furnizeze
fie una dintre următoarele: Licența -A DriverÂ, a pașaportului internațional, sau o carte de identitate valabil, purtând numele lui / ei. Vi se cere să completați formularul de mai jos înainte de a putea continua cu împrumut

Deric William pe 18.10.2016 (14:58)

Ai vreo problemă financiară? aveți nevoie de un împrumut pentru a plăti datoriile? Ești în orice criză financiară? Apoi, sunteți sursa corectă. Ne sunt înregistrate și compania autorizată, vom da împrumuturi la o rată scăzută a dobânzii de 2%, pentru persoane fizice, firme si companii sub un anumit termeni și condiție clare și ușor de înțeles. Face bani online.
{Face 15.000 $} dacă sunteți în căutarea pentru cazul în care să investească la comerț ... opțiune binar este cea mai bună companie, în cazul în care se pot tranzactiona mărfuri, valute, aur, petrol brut, valori și indici prin intermediul platformei opțiune binar .... .Pentru mai multe informatii comentariu sau mail-mi> contactati-ne azi prin e-mail :( dericwilliam2016@gmail.com) sau contactați-mă pe Facebook, făcând clic pe acest link https://www.facebook.com/profile.php?id=100013806281374

Augusta Ibramhim pe 12.10.2017 (10:24)

Îmi pare rău pentru ceea ce ați trecut înainte, infectați această problemă în mâinile creditorilor falși, vă asigur aici 100% suntem o companie de încredere care în prezent înființează o schemă în formă de împrumut pentru a ajuta diverse persoane precum și organizațiile care au intenții de renovare, datorii? Aveți nevoie de un împrumut de urgență pentru a vă plăti datoria sau aveți nevoie de un împrumut pentru a vă îmbunătăți afacerea? Ați fost refuzat de bănci și de alte instituții financiare? Aveți nevoie de un împrumut de consolidare sau de credit ipotecar? refinanțare? și, de asemenea, crearea de echipamente de afaceri. Sunt o femeie internațională de afaceri și un împrumut care a oferit împrumuturi diferitelor persoane și firme din Europa, Asia, Africa și alte părți ale lumii.

Vreau să știți că această companie este o companie autentică cu rezultate bune. De asemenea, doresc să vă informez că nu am fost implicați niciodată în activități de fraudă. și vă pot asigura că ceea ce altă companie nu poate face pentru dvs., o voi face pentru dvs. și vă voi face fericiți și vă veți zâmbi pe față. îți dau cuvântul meu doar să ai încredere în mine și nu vei regreta să faci afaceri cu noi, căutăm mai multe, pentru că suntem aici pentru a rezolva toate problemele tale financiare, un lucru din trecut.

Împrumuturile noastre pentru persoanele care au nevoie de asistență financiară, care au un credit rău sau au nevoie de bani pentru a plăti facturile pentru o investiție de afaceri la o rată de 2%. Vreau să folosesc acest mediu pentru a vă informa că oferim asistență fiabilă și că vom fi dispuși să împrumutăm. Vă rugăm să ne contactați astăzi prin adresa de e-mail: (augustaibramhim11@gmail.com)

LUIS CARLOS pe 20.10.2017 (08:42)

Aveți nevoie de o împrumut dacă vi se aplică acum.

Oferim împrumuturi și servicii financiare de orice fel. Împrumutul nostru variază de la afaceri la împrumuturi personale sau condiții pe termen lung sau scurt, cu dobânzi favorabile (2%). Procesul nostru de împrumut este foarte rapid și sigur, cu garanții. Pentru mai multe informații despre serviciile noastre, vizitați-ne la adresa noastră de e-mail; ( Luiscarlosfinance@outlook.com ) vă rugăm să ne comunicați suma împrumutului de care aveți nevoie și să doriți durata împrumutului. Noi sper sa ne mai auzim. Puteți trimite un mesaj la adresa de e-mail de mai jos. Luiscarlosfinance@outlook.com

NOTĂ: toate e-mail-urile ar trebui să fie transmise la: Luiscarlosfinance@outlook.com

Aveți nevoie de o împrumut dacă vi se aplică acum.

Oferim împrumuturi și servicii financiare de orice fel. Împrumutul nostru variază de la afaceri la împrumuturi personale sau condiții pe termen lung sau scurt, cu dobânzi favorabile (2%). Procesul nostru de împrumut este foarte rapid și sigur, cu garanții. Pentru mai multe informații despre serviciile noastre, vizitați-ne la adresa noastră de e-mail; ( Luiscarlosfinance@outlook.com ) vă rugăm să ne comunicați suma împrumutului de care aveți nevoie și să doriți durata împrumutului. Noi sper sa ne mai auzim. Puteți trimite un mesaj la adresa de e-mail de mai jos. Luiscarlosfinance@outlook.com

NOTĂ: toate e-mail-urile ar trebui să fie transmise la: Luiscarlosfinance@outlook.com

Mike pe 27.12.2017 (01:34)

Ofer Cazare langa Spitalul Bagdasar,
La 5 minute de spital, Monaco Towers, Monaco Grand Apartments, calitate si comfort garantat.
Contact: 0747538470
Suna pentru rezervare

Angga pe 26.02.2018 (12:17)

Buna tuturor,

Sunt un creditor privat, ofer un împrumut la 2% aceasta este o companie legitimă cu onoare și diferență suntem gata să vă ajutăm în orice problemă financiară pe care o oferiți noi oferim toate tipurile de împrumut, deci dacă sunteți interesat de această ofertă de împrumut contactați-ne prin e-mail: (anggadiman1@gmail.com)

Furnizați, de asemenea, detaliile următoare pentru a putea continua imediat cu împrumutul.

Nume:
Suma necesară:
Durata: un
țară:
Scopul împrumutului:
Venit lunar:
Numar de telefon:

Contactați-ne cu detaliile de mai sus pe adresa noastră de email: anggadiman1@gmail.com

Vă privește cu toții.

Buna tuturor,

Sunt un creditor privat, ofer un împrumut la 2% aceasta este o companie legitimă cu onoare și diferență suntem gata să vă ajutăm în orice problemă financiară pe care o oferiți noi oferim toate tipurile de împrumut, deci dacă sunteți interesat de această ofertă de împrumut contactați-ne prin e-mail: (anggadiman1@gmail.com)

Furnizați, de asemenea, detaliile următoare pentru a putea continua imediat cu împrumutul.

Nume:
Suma necesară:
Durata: un
țară:
Scopul împrumutului:
Venit lunar:
Numar de telefon:

Contactați-ne cu detaliile de mai sus pe adresa noastră de email: anggadiman1@gmail.com

Vă privește cu toții.

Regenerare cod se incarca...
Se comenteaza, va rugam asteptati...

Spune-ti parerea despre "Spitalul Clinic de Urgenta Bagdasar-Arseni (fostul Spital de Neurochirurgie)"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat