Bricostore

4.7
4 voturi / 4 pareri
Adresa:
Bulevardul Tomis, Nr. 401 Constanta
Telefon:
0241 50.30.00
Fax:
0241 50.30.01
Web:
http://www.bricostore.ro/
Email:
Magazin.Constanta@bricostore.ro
Modifica date de contact

Program "Bricostore"

Luni - Sambata: 8:30 - 21:00
Duminica: 9:00 - 18:00 Modifica programul

Descriere "Bricostore"

Grupul francez Bricostore face parte din compania Bresson, o companie care a fost creată cu mai mult de 150 de ani în urmă. Încă de la începuturi, compania a avut ca obiect de activitate comerţul cu amănuntul. În acest moment mai deţine în Franţa supermagazine alimentare Monoprix şi spaţii comerciale But, destinate articolelor de mobilier.

În România, Bricostore vine în întâmpinarea dorinţelor clienţilor săi cu cele mai potrivite produse, idei şi servicii pentru renovarea, construirea şi amenajarea casei şi grădinii.

Bricostore pune la dispoziţia clienţilor săi peste 40.000 de produse pentru construirea, renovarea şi amenajarea casei. Printre acestea se numara cele mai noi tehnologii si materiale de constructii, o gama larga de articole sanitare, unelte si scule, feronerie, vopsele, produse electrice, produse din lemn, decoratiuni interioare, plante si mobilier de gradina.
Categorie: Bricolaj
Modifica descrierea

Pareri despre "Bricostore" (4)

analis pe 12.01.2010 (20:25)

Sunt preturi foarte bune si este foarte bine aranjat...adica ma refer la faptul ca sunt toate puse in ordine .Personalul este bine informat si la dispozitia clintilor. Am cumparat foarte multe produse de la ei si revin cu placere de fiecare data.Ii recomand!

carmita1 pe 22.01.2010 (12:00)

Unul dintre cele mai complete si echipate magazine de scule si echipamente. Pe langa faptul ca poti sa iti inchiriezi echipamente poti sa cumperi cam tot ce doresti pt constructii, reparatii si tot felul de proiecte. Cel mai bun magazin cand pornesti un proiect DIY (doit yourself). Gama larga de produse si echipamente cat si aportul angajatilor care sunt amabili ma fac sa ii acord o nota cat mai mare.
Gasesti produse foarte bine aranjate, la preturi rezonabile pentru o gama larga de produse.

OLTEANU DUMITRU pe 10.04.2010 (11:29)

La Bricostore Militari(Bucuresti) sunt si angajati neseriosi(hoti).
Am cumparat un aparat de stropit(pulverizator) la care cutia din carton era lipita cu banda adeziva.Am intrebat doi angajati daca este complet si mi-au spus ca daapoi au plecat.
Am desfacut cutia si cind am incercat sa-l montez am constatat ca lipseau: tija-miner,furtunul si duza .
M-am dus dupa cei doi si le-am prezentat situatia la care ei au ridicat din umeri.
Avind neaparata nevoie am cumparat alt aparat dar nu de acelasi fel cu cel incomplet.
Concluzia o trage fiecare.

chiru liliana pe 09.12.2010 (18:12)

am cumparat o parabolica de la bricostore constanta am incercat sa o instalez si am constatat ca nu prinde decat posturi straine au fost aduse din afara tarii. am vrus sa returnez produsul si sa-mi recuperez banii si stupoareeeee nu sa mai putut. acum singura mea speranta de a recupera cei 300 de roni sunt cei de la opc. am scris acest sms cu speranta sa nu mai fie si alti pagubiti.

Regenerare cod se incarca...
Se comenteaza, va rugam asteptati...

Spune-ti parerea despre "Bricostore"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat