Lem's

5.0
1 vot / 1 parere
Adresa:
Str. Ana Ipatescu, nr. 7 Targu Jiu
Telefon:
0253 22.28.83
Web:
http://www.lemet.ro/...
Modifica date de contact

Program "Lem's"

L-V: 08:30-19:30, S: 09:00-14:00 Modifica programul

Descriere "Lem's"

Fondata în 1991, Fabrica de mobila Lemet este cunoscuta datorita produselor sale si recunoscuta pentru calitatea oamenilor care lucreaza aici si pentru performantele dotarii tehnice.

În hale industriale moderne, pe o suprafata construita de peste 23.000 mp, în care functioneaza linii de productie complet automate, fabricam mobilier de calitate superioara, având implementat si mentinut sistemul de management al calitatii în domeniile: proiectare, executie si vânzare.

În firma noastra, dupa personalul care lucreaza, cea de-a doua valoare pe care o pretuim sunt clientii nostri finali. Pentru acestia am creat, împreuna cu partenerii nostri, o vasta retea de distributie a produselor fabricate de noi, care cuprinde acum peste 150 magazine, din care mai mult de 80 în sistem de franciza "Lem's".
Categorie: Mobila
Modifica descrierea

Pareri despre "Lem's" (1)

me_princesse pe 25.03.2010 (16:05)

Sunt fascinata atunci cand intru in acest magazin..abia astept sa am propriul apartament sa mi-l decorez asa cum imi doresc :X:X:X am vazut multa mobila de bun gust la Lem`s si cine stie atunci cand o sa am propriul camine poate o sa ma aprovizionez cu mobila de la ei ;))

Regenerare cod se incarca...
Se comenteaza, va rugam asteptati...

Spune-ti parerea despre "Lem's"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat