Triumph - Iulius Mall Timisoara

5.0
2 voturi / 3 pareri
Adresa:
Strada Aristide Demetriade nr. 1, parter Timisoara
Telefon:
0256 27.51.01
Web:
http://www.triumph.com/...
Modifica date de contact

Descriere "Triumph - Iulius Mall Timisoara"

Modifica descrierea

Pareri despre "Triumph - Iulius Mall Timisoara" (3)

DOROTHEEA_31 pe 23.03.2010 (00:00)

Un magazin in care multe femei doresc sa isi cheltuiasca"economiile",eu una sunt pur si simplu fascinata de produsele acestui magazin.

ginaginutza pe 24.03.2010 (21:27)

Desi mai am un an pana cand voi fi considerata femeie pe deplin,eu deja ma simt asa .Cred ca pentru a fii femeie trebuie sa te simti sexy,dar ce poate fii mai bun pentru a te simti asa inafara de o lenjerie de calitate?Nu pot spune decat cuvinte de lauda despre acest magazin,asistenta fiind foarte buna,iar produsele corespund exact cerintelor mele.Implinire=Triumph.Merita timpul si banii pierduti.

camiccc pe 08.05.2011 (15:22)

Are produse dragute si cam tot ce-ti doresti.

DAR din pacate eu una nu o sa mai calc in acest magazin vreodata dupa experienta care am avut-o in acesta saptamana si nici nu o sa-l recomand la nimeni. Doamna vanzatoare de aici (cea plinuta) m-a intampinat cu o expresie a fetei "ce cauti in magazinul acesta?", apoi am cerut sa probez 2 costume de baie...cu greu am convins-o sa mi le dea la probat...adica daca vreau pot sa probez tot ce-mi doresc , eu sunt clientul.Apoi pe tot parcursul a fost foarte neprietenoasa si plictisita, a vorbit foarte de sus cu mine si pe un ton deloc adecvat in momentul in care vrei sa vinzi ceva. A fost tipic vanzatoarea ceausista de la alimentara.Sunt o mare fana a marcii Triumph dar cu siguranta o sa aleg alt magazin data viitoare.Din pacate mi-a placut prea mult costumul de baie si l-am cumparat dar mi-as fi dorit sa nu o fac. Din punctul meu de vedere -10 la relatii cu clientii!!!!

Regenerare cod se incarca...
Se comenteaza, va rugam asteptati...

Spune-ti parerea despre "Triumph - Iulius Mall Timisoara"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat