Germanos in Atrium Mall

0.0
0 voturi / nicio parere
Adresa:
10-12, Aurel Vlaicu Street , Arad, Romania Arad
Web:
http://www.germanos.ro/
Modifica date de contact

Program "Germanos"

10:00 - 22:00 Modifica programul

Descriere "Germanos"

Germanos, cel mai mare retailer de telecom din România, parte a grupului Telekom Romania, este prezent pe piaţa locală din 1996. Germanos este rețeaua principală de retail și distribuție pentru produse și servicii de telefonie mobile, cu un număr de peste 200 magazine, în peste 100 de oraşe.

Germanos vă invita în lumea celor mai noi tehnologii mobile, oferindu-vă o gamă completă de produse şi servicii de telefonie mobilă, fixă şi divertisment (telefoane mobile, produse şi servicii de comunicare şi divertisment ale Telekom Romania), accesorii pentru telefoane mobile şi servicii post vanzare care fac viaţa mai uşoara consumatorilor (G-agenda, G-ticket, G-service, G- plati facturi). În magazinele noastre consumatorii pot găsi şi o gamă largă de produse şi accesorii digitale precum camere foto, camere video, playere audio, telefoane DECT, carduri de memorie, dar şi servicii de nouă generaţie precum conexiuni ADSL.

În plus, pe www.germanos.ro consumatorii pot beneficia de cea ma buna experienta de cumparaturi online, având la dispoziţie o ofertă variată de laptopuri, tablete, telefoane mobile, accesorii, monitoare, sisteme TV, audio sau video, home cinema sau GPS.

Facebook: http://www.facebook.com/GermanosRomania?fref=ts
Modifica descrierea

Spune-ti parerea despre "Germanos"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat