Zara in Galleria Arad

0.0
0 voturi / nicio parere
Adresa:
Strada Aurel Vlaicu, nr. 225 - 235 Arad
Telefon:
0357 44.45.08
Modifica date de contact

Descriere "Zara"

Zara e prezenta in 68 de tari, avand o retea de 1.129 de magazine in locatii privilegiate din marile orase. Prezenta sa internationala este o marturie a ideii conform careia granitele nationale nu presupun nici un impediment in a imparti o singura cultura privind moda.

Zara vinde trei tipuri de imbracaminte, pentru femei, barbati si pentru copii. Fiecare sectiune beneficiaza de echipe creative independente care se ocupa cu propunerile privind moda pentru fiecare campanie. Acesta este si motivul pentru care clientii nostri pot gasi in magazinele Zara propuneri de moda la cele mai inalte standarde, ce tin cont de ultimele tendinte la preturi rezonabile.

In cadrul magazinelor noastre veti gasi spatii diferentiate potrivite pentru fiecare linie de produse oferite clientilor nostri. In fiecare departament – femei, barbati, copii – produsele sunt plasate impreuna tinand cont de stilul propriu, creand o larga imagine ce migreaza de la classic la casual, de la lucruri simple la acele componente puternic accentuate.
Modifica descrierea

Spune-ti parerea despre "Zara"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat