Alb si Negru

3.2
4 voturi / 3 pareri
Adresa:
Str. Mărăşeşti nr. 4 Bacau
Telefon:
0234 54.50.88, 0741 25.47.35
Web:
http://www.albsinegru.ro
Modifica date de contact

Descriere "Alb si Negru"

În cele mai importante eveneminte din viaţă, imaginea cuplului trebuie să fie unitară – ne îmbrăcăm şi ne armonizăm în cuplu. Din acest motiv, Agnes Toma şi Dinasty au creat împreună reţeaua de magazine Albşi Negru, special pentru ca tu şi perechea ta să găsiţi, în acelaşi loc, cele mai frumoase şi actuale ţinute de seară şi de ceremonie. Numele a fost inspirat de culoarea rochiei de mireasă (Alb) şi a costumului de mire (Negru).
Modifica descrierea

Pareri despre "Alb si Negru" (3)

petronela007 pe 08.05.2010 (21:58)

imi aduc aminte ca anul trecut am fost pe la alb si negru din bacau.cea mai buna prietena a mea urma sa isi implineasca un vis important.isi unea destinul cu cel care urma sa ii fie alaturi pt totdeauna.ce poti cauta la alb si negru ? o rochie de mireasa binenteles.dar sa trecem la subiect.am intrat in magazin si spre surpprinderea mea o doamna care parea draguta la prima impresia nu s-a dovedit a fi asa.intr-adevar prietena mea era putin mai plinuta ,dar cum a masurat-o doamna de acolo din cap si pana in picioare si dupa cum a ziso :ca rochia care ii placuse nu o avantajeaza ,si ca ar trebui sa caute un fel de model larg...oribile la prima vedere .m-am simtit eu prost nici nu vreau sa ma gandesc cum s-a simtit prietena mea.dar in general rochiile de la alb si negru sunt foarte frumoase.sper ca nu am suparat pe nimeni.petronela.

alidanbebe pe 09.05.2010 (14:42)

am fost aici cand eram in cautarea rochiei de mireasa,dar nu mi-au placut rochiile si nici costumele de miri ,preturile foarte piperate

adivera pe 10.05.2010 (01:15)

Imi plac foarte mult rochiile de la "Alb si Negru" , iar cele de mireasa sunt de-a dreptul superbe. Mi-a fost foarte greu sa ma decid care sa fie rochia mea. Important e ca am avut de unde alege si ca mi-am gasit rochia potrivita spiritului si temperamentului meu. Sunt rochii cu foarte mult bun gust , sunt superbe! Merita 100% banii! Fetele de la magazin sunt foarte dragute!

Regenerare cod se incarca...
Se comenteaza, va rugam asteptati...

Spune-ti parerea despre "Alb si Negru"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat