Kodak in Centrul Comercial Universal Maramures

0.0
0 voturi / nicio parere
Adresa:
Bd. Unirii, nr. 8-10, 430272, Baia Mare, jud. Maramures Baia Mare
Modifica date de contact

Descriere "Kodak"

Compania Kodak a fost fondată de inventatorul George Eastman și de omul de afaceri Colin Craft în Rochester și Jamestown, New York, nume care a fost înregistrat pe 4 septembrie 1888.

Originile companiei sunt Eastman Dry Plate Company (companie responsabilă pentru primul aparat de fotografiat creat pentru non-experți) și General Aristo Company.

Compania Kodak și-a castigat numele de la primul aparat de fotografiat cu film, cunoscut sub numele " Kodak " . Aparatul s-a dovedit un așa mare succes încât denumirea acestuia a fost încorporata în numele companiei.

George Eastman a compus primul slogan al companiei " You press the button, we do the rest" (" Tu apeși pe buton, noi facem restul ")

Inițial alesesera numele companiei drept " Nodak " ( prescurtare de la statul natal North Dakota – NoDak al fondatorului). Cum litera " K " a fost preferata lui Eastman, spunând că este o literă scurtă și cu personalitate iar numele nu trebuie sa reprezinte nimic, a ales " Kodak ".

Eastman Kodak Company este o corporație multinațională americană care produce imagini, materiale și echipamente fotografice. Cunoscut prin gama largă a filmelor fotografice, Kodak se reprofilează pe două piețe majore : fotografia digitală și printul digital.
Categorie: Diverse
Modifica descrierea

Spune-ti parerea despre "Kodak"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat