Atlantis Gold in Uvertura Mall

0.0
0 voturi / nicio parere
Adresa:
Calea Națională, Botoșani, România Botosani
Telefon:
0756 13.19.00, 0745 96.11.78
Web:
http://atlantisgold.ro/
Email:
office@atlantisgold.ro
Modifica date de contact

Descriere "Atlantis Gold"

SC EURO-TEHNIC SRL a fost infiintata in anul 1996 avand sediul in Radauti, judetul Suceava. Inca de la inceput firma si-a axat activitatea pe productia si comercializare de bijuterii din metale pretioase avand ca centre de activitate Municipiile Suceava si Radauti. Ulterior firma s-a dezvoltat ajungand in anull 2012 in topul firmelor de profil atat la nivel judetean cat si national. Cu o activitate de pionierat in ceea ce priveste productia si comercializarea bijuteriilor din metale pretioase firma noastra a ajuns la un numar de peste 20 angajati permanenti si activitati multiple in judetul Suceava.

In prezent compania noastra detine si administreaza sase magazine specializate de bijuterii in Municipiile Suceava si Radauti fiind lider de piata in judetul Suceava. Magazinele ofera clientilor o gama variata de bijuterii din aur, verighete, ceasuri si pietre pretioase.
Magazinele functioneaza sub brand-ul Atlantis Gold care reprezinta un reper al calitatii, seriozitatii si promptitudinii pe care le oferim constant celor care ne calca pragul.
Categorie: Magazine bijuterii
Modifica descrierea

Spune-ti parerea despre "Atlantis Gold"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat