Hotel Brasov

5.0
1 vot / 2 pareri
Adresa:
Str. 13 Decembrie, nr. 38 Brasov
Telefon:
0268 42.66.33
Fax:
0268 42.66.33
Web:
http://www.hotelbrasov.ro/
Email:
rezervari@hotelbrasov.ro
Modifica date de contact

Descriere "Hotel Brasov"

Daca veniti in Brasov va asteptam la Hotel Brasov. Situat in orasul istoric Brasov, intr-o zona linistita, Hotelul Brasov ofera o gama variata de servicii, de o calitate ireprosabila, turistilor veniti aici pentru afaceri sau pentru petrecerea concediului.
Daca veniţi pentru afaceri in Brasov, Hotelul Brasov este locul ideal unde puteti sta. De la hotel ajungeti in 5 minute in Centrul Civic si in 10 minute in Centrul istoric al orasului Brasov. Fiecare camera este dotata cu cele mai moderne mijloace de comunicare, beneficiati de parcare supravegheata, de sali pentru relaxare, sport, conferinte. La noi veti gasi servicii hoteliere de inalt profesionalism.
Daca va petreceti concediul in Brasov, la Hotel Brasov veti gasi un ambient dedicat dumneavoastra, creat cu atent pana in cele mai mici detalii. Hotelul Brasov va ofera liniste si relaxare. La noi gasiti informatii turistice, sfaturi pentru petrecerea timpului liber. De aici ajungeti foarte usor la cele mai importante repere turistice ale Brasovului.
Modifica descrierea

Pareri despre "Hotel Brasov" (2)

stroevivi pe 25.07.2010 (19:21)

un loc superb!mi-a placut mult aici si chiar daca ne-am cazat tarziu in noapte serviciile au fost la fel ca in orice moment al zilei.de apreciat.preurile accesibile

porumbnicusor pe 29.07.2010 (10:11)

curat , ingrijit , atmosfera primitoare inca de la intrare , iar personalul este serviabil

Regenerare cod se incarca...
Se comenteaza, va rugam asteptati...

Spune-ti parerea despre "Hotel Brasov"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat