Agentia de Turism Mundus

0.0
0 voturi / nicio parere
Adresa:
Str. Principatele Unite nr. 48 Bucuresti
Telefon:
021 407.53.01
Web:
http://www.mundus.ro/
Email:
office@mundus.ro
Modifica date de contact

Program "Agentia de Turism Mundus"

Lu - Vi: 09.30 - 17.30 Modifica programul

Descriere "Agentia de Turism Mundus"

Mundus.ro este cea mai moderna si inovatoare agentie de turism detalista din Romania – implementand tehnologie noua pentru a va oferi cel mai convenabil mod de a rezerva vacanta dorita – fara nici un efort sau o deplasare in plus – chiar de la Dvs de acasa!

Pasii de rezervare pe mundus.ro sunt ganditi in asa fel incat sa filtrati din oferta noastra bogata doar acele oferte care se potrivesc criteriilor Dvs si mai mult: va oferim “pe drum” informatii legate destinatii, hoteluri si recomandari pentru calatorie.

Sunteti in cautarea unui hotel? Pe pagina www.mundus.ro va oferim posibilitatea rezervarii in 60000 hoteluri din 15000 destinatii. Fie ca plecati in marile capitale sau in orasele mici din Europa, America de Nord si de Sud, Asia, Africa sau Australia – va puteti rezerva cazarea cu ajutorul nostru!

Mai mult, www.mundus.ro va prezinta o selectie bogata de oferte de vacanta: sejururi, circuite si croaziere. De la ofertele ieftine last-minute la hotelurile de 5 stele, de la pachetele cu self-catering la cele all inclusive –pe pagina www.mundus.ro veti gasi cu siguranta oferta care va satisface nevoile si asteptarile Dvs. Va oferim vacante in diferite destinatii populare.
Categorie: Agentii de turism
Modifica descrierea

Spune-ti parerea despre "Agentia de Turism Mundus"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat