Agentia de Turism Ship Travel International

0.0
0 voturi / nicio parere
Adresa:
B-dul Nicolae Balcescu nr.30, et.1, ap.2 (langa Biserica Italiana, pe partea cu Intercontinental) Bucuresti
Telefon:
0239 68.98.00, 021 311.91.75, 031 425.31.59
Fax:
0239 69.21.58
Web:
http://www.shiptravel.ro/
Email:
stavarache_laura@yahoo.com
Modifica date de contact

Descriere "Agentia de Turism Ship Travel International"

Înfiinţată în anul 2002 în Brăila, Ship Travel International (S.T.I.) este prima agenţie tour-operatoare din România, specializată exclusiv în promovarea şi rezervarea croazierelor. Ship Travel International S.A. este o societate româno-olandeză, cu manageri de top specializaţi în Olanda ce deţin o experienţă de peste 20 ani în turismul de croazieră.Pentru a veni mai aproape de agenţiile partenere cu care am colaborat înca din anul 2002, am deschis un punct de lucru în anul 2008, în Bucureşti, b-ul N. Bălcescu nr. 30.

Ship Travel International reprezintă toate liniile de croazieră din lume, cu vapoare ce navighează pe toate apele globului (mări, oceane, fluvii). iar în acest website veţi găsi doar o mică selecţie din imensa ofertă a vaselor de croazieră din lume. În cazul în care în această selecţie nu se află croaziera pe care o doriţi, nu ezitaţi să ne contactaţi pentru a o găsi împreună !

În centrul echipei Ship Travel International stă pasiunea de a vă oferi o vacanţă memorabilă la bordul unui vas de croazieră. Facem tot ce este posibil să vă ajutam în alegerea acestei vacanţe de neuitat, prin grija acordată calităţii serviciilor ireproşabile pe care dorim să vi le acordam, precum şi a detaliilor necesare pentru a realiza o croazieră reuşită.
Categorie: Agentii de turism
Modifica descrierea

Spune-ti parerea despre "Agentia de Turism Ship Travel International"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat