Bebe Boutique

0.0
0 voturi / nicio parere
Adresa:
Str.Brasov 20, bl.OD1, sc.2, ap.78 Bucuresti
Telefon:
0725 91.83.65
Fax:
021 231.02.08
Web:
http://www.bebe-boutique.ro/
Email:
[email protected]
Modifica date de contact

Descriere "Bebe Boutique"

Bebe Boutique vine in intampinarea unui segment de parinti care isi doresc mult mai mult de la copii lor nou veniti pe lume si chiar de la cei mai marisori. Se adreseaza acelor parinti care pun un accent deosebit pe dezvoltarea intelectuala, emotionala si fizica a copiilor inca din primul an de viata.

Proiectul bebe-boutique.ro a pornit de la frustarea noastra de parinti pe care am simtit-o in momentul in care am inceput sa cautam produse care sa ne ajute in demersul nostru de a incepe educatia copilului de foarte devreme, produse din categoria edutainment. Nu numai ca nu gaseam aceste produse a constituit un obstacol dar si faptul ca pe langa scopul educativ, ne doream ca acestea sa contribuie si la asimilarea precoce a limbii Engleze, in paralel cu Romana. Stiam deja ca in SUA exista companii care au dezvoltat astfel de produse si evident, singura alternativa a fost aceea de a comanda direct de la ei.
O alta problema am avut-o atunci cand cautam, de exemplu, pantofiori special conceputi pentru copiii foarte mici (6 luni, 1 an, 2 ani), motiv pentru care am decis sa aducem in tara produsele a doua (deocamdata) companii americane foarte cunoscute peste ocean si ale caror creatii sunt purtate chiar si de copii ale unor vedete.
Categorie: Jucarii
Modifica descrierea

Spune-ti parerea despre "Bebe Boutique"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat