Bram's Beauty Concept

1.0
1 vot / 1 parere
Adresa:
Bulevardul Timisoara 26 Sectorul 6 Bucuresti, Bucuresti-Ilfov Bucuresti
Telefon:
031 425.22.82, 0729 16.13.10
Web:
http://www.bramsbeauty.ro
Email:
[email protected]
Modifica date de contact

Program "Bram's Beauty Concept"

Luni - Duminica: 10:00 - 23:00 Modifica programul

Descriere "Bram's Beauty Concept"

Prin serviciile de infrumusetare oferite, cele mai noi tehnici, produse de ingrijire profesionale si specializarea stilistilor nostri, atat clientele care vor sa incerce ceva nou, punandu-si in stilist toata increderea cat si cele care nu vor o schimbare radicala, vor obtine ceva de neuitat, lucru ce le va permite sa fie fie mult mai increzatoare in fortele proprii.
Modifica descrierea

Pareri despre "Bram's Beauty Concept" (1)

bramsucks pe 11.02.2012 (11:15)

amabile la inceput

0/5 Mi-am facut cont special pe eva pentru cei de la brams, asa cum voi face cu toate site-urile pe care voi putea nota o opinie referitoare la acest salon. Am fost ieri, nu am solicitat decat un tuns de breton. N-a fost in stare - o domnisoare blonda - sa inteleaga o simpla instructiune de genul "nu-l tunde deasupra sprancenelor". Exact asa l-a tuns. Astazi am dat un telefon sa-mi exprim nemultumirea, iar domnisoara "manager" mi-a comunicat ca "ce, doamna, o sa creasca". Nu conteaza ca nu-mi sta in niciun fel, ca nu il pot prinde. "Trebuie sa puteti sa-i faceti ceva. E imposibil sa nu-l puteti aranja", inchei citatul. Deci, cu alte cuvinte, eu trebuie sa fac acum eforturi pentru prostia cucoanei coafeze, pana se hotaraste si parul meu sa creasca. Si peste o saptamana am aniversarea casatoriei si plecam in vacanta. A, da. Imi spunea tot don'soara menejer ca "bretonul se tunde pe parul umed". Si atunci, daca se tunde pe parul umed - desi am fost la foarte multe saloane si au facut retusurile pe par uscat, tocmai pentru a nu se "insela" la lungime - de ce nu mi-ati recomandat si spalat? N-aveati gura sa vorbiti? Nice. Nu calcati pe acolo, veti fi tratati de rahat.

A, da. Le-am spus ca ma tund la Abbate de obicei, si ca, pe langa faptul ca acolo costa vreo 8 lei un tuns de breton, nu 25 - tund si impecabil. Mi s-a comunicat ca ei sunt superiori celor de la Abbate. Newsflash. Nici nu va apropiati de ei ca si calitate si client service.

Regenerare cod se incarca...
Se comenteaza, va rugam asteptati...

Spune-ti parerea despre "Bram's Beauty Concept"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat