Bruno Wine and Cofee Shop

5.0
1 vot / 1 parere
Adresa:
Strada Covaci Nr 3,Sector 3 Bucuresti
Telefon:
0757 55.72.91
Fax:
021 317.17.41
Web:
http://www.brunowine.ro/...
Email:
info@brunowine.ro
Modifica date de contact

Program "Bruno Wine and Cofee Shop"

L-D: 1600 - 2400 Modifica programul

Descriere "Bruno Wine and Cofee Shop"

Bine ati venit la Bruno!

bruno wine bar

Clasic sau avangardist? Tradiţie sau modernitate? Prestigiu sau simplicitate?

Multe intrebări cu un sigur răspuns : vinul...roşu, alb sau rosé, mai mult decât orice alt produs, împacă toate gusturile, aşteptările, cerinţele.

Vinul, simbol al convivialităţii, sursa de noi şi noi descoperiri, o călătorie imaginară prin podgoriile de unde provine, evocarea unei discuţii cu un sommelier sau a sfatului primit cândva de la un comerciant de vinuri.

Întocmai ca şi pâinea, vinul este parte din viaţa, tradiţiile şi rădăcinile noastre.

Aceasta este premisa de la care am pornit şi noi atunci când am decis să ne începem călătoria pe propriul nostru „drum al vinului”.
Rezultatul?
Bruno Wine and Coffee Shop, un loc puţin dezinvolt, o introducere în particularităţile vinurilor de pe 4 continente, în balansul atent dintre “l’apéritif et le digestif”, plus o selecţie de brânzeturi fine şi gustări în combinaţii perfect echilibrate pentru că, la fel ca şi în cazul unui “marriage” reuşit, vinul şi mâncarea nu pot fi separate. Fiecare îmbunătăţeşte şi întăreşte experienţa întregului.

Aproape 100 de vinuri din 21 de soiuri, de pe 4 continente, din 12 ţări…
Un Shiraz din Africa de Sud, un Viognier din Argentina, un Carmenere din Chile, un Tannat din Uruguay, un Beaujolais din Franţa, o Mustoasa sau o Cramposie din România...
Toate acestea şi mult mai mult decât atât, într-un singur loc mic şi cochet, pe o stradă cu personalitate, într-un oraş care merită să fie explorat la fel de mult ca şi vinurile.

Post Scriptum: Degustarea unui vin implică, înainte de toate, un apel către toate simţurile. Este suficient să fiţi dispuşi să vi le treziţi! Restul vine de la sine...locaţia, paharele, vinurile, mâncarea, muzica…avem noi grijă ca totul să decurgă aşa cum vă imaginaţi în acest moment…
Modifica descrierea

Pareri despre "Bruno Wine and Cofee Shop" (1)

adina_lixy pe 31.08.2011 (16:56)

Aproape 100 de vinuri din 21 de soiuri, de pe 4 continente, din 12 ţări…
Un Shiraz din Africa de Sud, un Viognier din Argentina, un Carmenere din Chile, un Tannat din Uruguay, un Beaujolais din Franţa, o Mustoasa sau o Cramposie din România…
Toate acestea şi mult mai mult decât atât, într-un singur loc mic şi cochet, pe o stradă cu personalitate, într-un oraş care merită să fie explorat la fel de mult ca şi vinurile.

Regenerare cod se incarca...
Se comenteaza, va rugam asteptati...

Spune-ti parerea despre "Bruno Wine and Cofee Shop"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat