Cafe Times

0.0
0 voturi / nicio parere
Adresa:
Blvd. Decebal, nr.19, sector 3 Bucuresti
Telefon:
021 316.65.16, 021 316.65.18
Fax:
021 316.65.19
Web:
http://www.timesevents.ro
Email:
events@goldentuliptimes.com
Modifica date de contact

Descriere "Cafe Times"

Putem raspunde provocarilor legate de organizarea cat mai complexa a tuturor evenimentelor cu adevarat speciale. Pentru intalniri de afaceri, organizare deconferinte, evenimente corporate sau private, va stam la dispozitie,oferindu-va toate serviciile necesare.

Cautati o sala de conferinta pe masura exigentelor dumneavoastra? Spatiulnostru dedicat afacerilor dispune de 3 sali de conferinte cu o capacitatecuprinsa intre 10 si 80 locuri si toate echipamentele de care aveti nevoie.High quality the best and most fashionable cheap replica watchesfake watches online of the replica watches store. Deasemenea, restaurantul nostru cu vedere panoramica si clubul Cupola aflat "la inaltime",vin in intampinarea oricarei receptii, cocktail, sau petreceri cu tematicaspeciala pe care doriti sa le organizati pentru companie sau clientiidumneavoastra.

Poate sunteti in cautare de restaurant pentru nunta mult visata ? Nuntile,botezurile, aniversarile sau orice evenimente private isi gasesc locatiaperfecta in cadrul restaurantului Good Old Times.

Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa ne contactati si sa contati peimaginatia, experienta si profesionalismul personalului nostru - nu veti fidezamagiti
Categorie: Cafenele
Modifica descrierea

Spune-ti parerea despre "Cafe Times"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat