Casa Di'Angelo

4.0
2 voturi / 1 parere
Adresa:
Bulevardul Camil Ressu, nr. 70 A Bucuresti
Telefon:
031 425.95.13, 0771 79.49.40, 0771 79.49.39
Web:
http://www.casadiangelo.ro/
Modifica date de contact

Descriere "Casa Di'Angelo"

"Cine a gustat o data mancarurile noastre isi doreste cu siguranta sa revina. Atmosfera, calitatea preparatelor, serviciile prompte si nu in ultimul rand preturile va atrag dupa prima vizita, chiar daca sunteti dintre cei mai exigenti clienti. Gustul sarmalelor, al tochiturii, al minunatelor ciorbe si al atator si atator alte bunatati va cuceresc din prima clipa.

Da, acesta este restaurant casa di’Angelo al carui personal cu o experienta vasta in domeniu este dornic sa isi puna la dispozitia dumneavoastra intreaga pricepere si experienta acumulata in toti acesti ani.

Savoarea preparatelor, pregatirea bucatarilor si a ospatarilor, ambianta cu totceea ce presupune acest lucru, alaturi de preturile mici, ne fac sa ne declaramfara nici o ezitare unul dintre cele mai cautate restaurante din zona. Daca dumneavoastra nu ati incercat pana acum preparatele noastre va asteptam cuinima si bratele deschise sa ne treceti pragul!!!"
Modifica descrierea

Pareri despre "Casa Di'Angelo" (1)

ruxandra_ioana pe 24.04.2010 (20:42)

atmosfera placuta, mancare excelenta, personal politicos,terasa de vara primitoare si linistita.astept cu nerabdare rezultatul renovarii.

Regenerare cod se incarca...
Se comenteaza, va rugam asteptati...

Spune-ti parerea despre "Casa Di'Angelo"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat