Catena Secuilor 2 - Bucuresti

0.0
0 voturi / 2 pareri
Adresa:
Str. Secuilor, Nr. 2 Bucuresti
Web:
http://www.catena.ro
Modifica date de contact

Descriere "Catena Secuilor 2 - Bucuresti"

Categorie: Toate farmaciile
Modifica descrierea

Pareri despre "Catena Secuilor 2 - Bucuresti" (2)

anca pe 16.06.2012 (20:42)

stau langa farmacie si sunt o pacienta a farmaciilor catena dar prefer sa ma duc la piata la big sau mai nou pa strada straduintei unde sa deschis mai nou niciodata nu am gasit intelegere la acea farmacie mai ales acum de cand este doamna vinter mihaela care nu stiu ce pregatire are pa ecuson scrie asiatent farmacie dar sa imi spuna ca nu stie ce sa imi recomande de ce ati angajat fete care nu stiu aveam incredere in farmacia catena e pacat ca va pleaca din pacienti depinde mult si de farm. diriginte care la fel se poarta cu pacientii am foarte multi vecini si cunostinte care nu se mai duc acolo va rog luati in considerare anuntul meu sau va rog sa mergeti in control sa vedeti ce se intampla acolo a fost foarte bine cu echipa doamnei ruxandra si apoi o domnisoara foarte draguta popa ana maria o fata deosebita va multumesc.

ana pe 15.02.2013 (11:19)

asa este,stau si eu langa farmacie dar lasa de dorit personalul,mi-au dat reteta pe jumatate si sunt atatea fete acolo dar nici una nu te serveste frumos
nu stie cum sa scape de tine mai repede

Comenteaza
Andreea pe 12.02.2015 (19:43)

La farmacia Catena, cea de pe strada Straduintei, sunt doua nesimtite ca si asistente, pentru ca altfel nu pot sa le numesc. Am asteptat un sfert de ora pentru a lua o pastila de Nurofen. Asa ceva e imposibil si sub orice critica! As dori sa le fac reclamatie, insa nu stiu unde. Ma puteti ajuta? Va multumesc!

Regenerare cod se incarca...
Se comenteaza, va rugam asteptati...

Spune-ti parerea despre "Catena Secuilor 2 - Bucuresti"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat