Cofetaria Maria

4.1
7 voturi / 12 pareri
Adresa:
Sos. Pipera, nr. 5, bl. 1E, parter Bucuresti
Telefon:
021 233.03.60
Email:
[email protected]
Modifica date de contact

Descriere "Cofetaria Maria"

Va ofera o gama larga de prajituri, fursecuri, torturi, profiterol, ciocolata, bomboane, mini-prajituri;inghetata din laborator propriu;



Primim comenzi pentru ocazii speciale.torturi orice dimensiune, si model, torturi de nunta; tarte cu fructe, cozonaci, checuri, pasca,coliva,



Va stam la dispozitie si cu : lumanari pentru tort, sucuri naturale si acidulate, sampanie, bauturi alcolice rafinate, cafea,



Personal calificat si servire ireprosabila,

Va asteptam in cofetariile noastre !
Categorie: Cofetarii
Modifica descrierea

Pareri despre "Cofetaria Maria" (12)

kinetoterapie pe 02.04.2010 (13:32)

Prajiturile sunt delicioase, cu frisca naturala. Sper sa nu va dezamageasca, insa personalul, care nu este foarte amabil, mizand poate si pe faptul ca mai toti clientii cunosc produsele si cererea este foarte mare. Recomand sa incercati prajiturile, torturile, chiar sunt foarte bune. Un punct in minus personalului.

matei iuliana pe 03.04.2010 (20:17)

toate deserturile de la aceasta cofetarie sunt intodeauna proaspete dar nu in ultimul rand foarte deliciase.De ziua ficei mele am comandat un tort de ciocolata de aici sia fost tare incantata de gustul sau ,mai ales colegi de clasa.Toate prajiturile merita si ultimul banut!

pupisori pe 04.04.2010 (21:05)

ioi....am intrat si eu aici cand am fost odata, candva in zona....dooooamne, ma intreb daca ei folosesc tot oua, lapte si faina normala, ca la ce preturi au zici ca fac prajiturile din aur...
sau poate ca cei din pipera nu cumpara de aici decat daca sunt preturile mari?! nu stiu, cert este ca m-am intrebat adesea si n-am reusit niciodata sa inteleg de ce au preturile atat de ridicate....ei voi chiar ati cumparat de la ei ??

strul pe 20.01.2012 (14:40)

tot frisca naturala gasiti la cofetaria liliana la intersectia mihalache cu averescu/turda iar preturile sunt rezonabile, visavis de unitatea militara de la miciurin.

Comenteaza
anesssa pe 05.04.2010 (10:41)

Este o cofetarie buna. Prajiturile au frisca naturala, putine cofetarii din Bucuresti mai folosesc frisca naturala. Diversitate mare de praji si fursecuri. Ca si preturi sunt foarte buni. Ce pot sa le reprosez, este vis-a-vis de comportamentul personalului. Nu sunt tocmai prietenoase. In rest, pot spune ca merita sa vizitati aceasta cofetarie.

iuliana0025 pe 06.04.2010 (14:38)

dupa parerea mea aceasta este cea mai buna cofetarie;
noi comandam numai de la ea;intotdeauna este aglomerat pentru ca in aceasta cofetarie totul este foarte proaspat.

Luciana pe 07.04.2010 (00:08)

Cofetaria Maria este numarul 1 in Bucuresti pentru mine! Au niste prajituri si niste torturi foarte gustoase, datorita faptului ca au laborator propriu. Frisca este intotdeauna proaspata si naturala,nu artificiala cum este la alte cofetarii. Mereu achizitionez produse de la ei si niciodata nu m-au dezamagit!!! V-o recomand cu toata caldura ! :)

daniela pe 08.04.2010 (14:46)

si eu frecventez mereu aceasta cofetarie....e super ,iar de personal ce sa iti mai zis sunt super dragute nu am nici un repros....( iar la ce a zis doamna de mai sus cu un punct in minus ...nu poti multumi pe toata lumea .....sunt nebuni si nebuni..:)..iar au si ele nervi lor ...)...domnilor patroni stiu ca sunteti niste oameni iteligenti nu va luati dupa toti nebuni ..tine-ti cu casa...:)...va pup si bafta in continuare.

larisa0 pe 08.04.2010 (23:34)

Intr-adevar, produsele sunt foarte bune. Desi nu am mai fost de mult timp pe aici, a existat o perioada in care, atat eu cat si toate colegele de serviciu, ne faceam cumparaturile pentru serbarea zielelor de nastere doar de aici.

Larisa Toader

oana trif pe 13.04.2010 (12:44)

prietenul meu isi lua des de aici prajituri. cand vorbeam cu el la telefon in drum spre casa el era hop top la cofetarie si m-am dus si eu de curiozitate..
intr-adevar prajiturile sunt pur si simplu minunate! imi plac foarte mult cartofii aceia inveliti cu cacao, si toate prajiturile cu frisca. ar trebui sa poarte numele de cofetaria DELICIOS!

ralucamunteanu13 pe 16.05.2010 (00:32)

Cele mai bune prajituri din cartier dar si din Bucuresti! Vine lumea din tot orasul...Nu se compara cu Tip-Top, unde preturile sunt cam la fel...aici prajiturile chiar au gust si unul foarte bun! Va recomand cu mult drag prajiturile cu care am crescut. Nicio aniversare fara tort de la Maria :D

alexa pe 01.06.2010 (14:17)

buna ziua .sunt o mare consunatoare a prajiturilor dvs. nu stau in apropriere ,dar asta nu e o piedica...:D.fetele sunt super dragute ....tineti-o tot asa

lacramioara pe 05.08.2010 (13:24)

Si mie mi se par preturile foarte mari. Nu stiu daca frisca este naturala, dar este o singura cofetarie in tot Bucurestiul. Nu se compara cu Tip Top care o sa ramana cel mai mare lant de cofetarii cu magazine si in Bucuresti si in provincie. Ce imi place e faptul ca in orice zona gasesti o cofetarie de la ei si nu trebuie sa te gandesti unde sa te duci sa mananci o prajitura buna.

Regenerare cod se incarca...
Se comenteaza, va rugam asteptati...

Spune-ti parerea despre "Cofetaria Maria"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat