Flo&Jo in Plaza Romania

4.3
5 voturi / 3 pareri
Adresa:
Bulevardul Timisoara nr. 26 Bucuresti
Modifica date de contact

Program "Flo&Jo"

L-D : 10.00-22.00 Modifica programul

Descriere "Flo&Jo"

Brandul Flo&Jó se adresează femeii moderne, cu vârsta cuprinsă între 25 şi 45 de ani, fapt pentru care oferă colecţii care să surprindă dualitatea specifică femeii din zilele noastre, să jongleze cu cele două aspecte caracteristice personalităţii feminine: romantismul regăsit în caracterul lui Flo şi energia respectiv dinamismul care sunt reprezentative pentru Jó.
Produsele se adresează unei femei cu un spirit tânăr, care urmăreşte moda, în principal pe cea italiană şi care vrea să fie îmbrăcată adecvat în toate situaţiile, fără să fie nevoită să renunţe la naturaleţea ei, la nevoia de a fi în ton cu moda, având totodată posibilitatea de a-şi exprima individualitatea.
Categorie: Haine dama
Modifica descrierea

Pareri despre "Flo&Jo" (3)

pupisori pe 11.01.2010 (20:00)

Cum am mai spus nu ajung foarte des in Plazza Mall, mergeam mai des cand lucram in zona. Am lucruri cumparate de la Flo&Jo din unirii dar am fost si in plazza sa imi fac o impresie si acolo pentru ca au alta marfa expusa in fiecare magazin. Ce pot sa spun este ca au si ei lucruri foarte interesante iar spatiul este net mai mare fata de Flo&Jo unirii si magheru. Pacat ca am trecut doar in vizita...si cu portofelul pe jumatate gol :D

nico_fifi pe 14.01.2010 (15:52)

Magazinul Flo&jo din plaza este foarte frumos si are foarte multe produse.de aici nu mi-am cumparat nimic pentru ca eram doar in vizita dar mi-am cumparat o bluza foarte frumoasa de pe magheru.dar magazinul din plaza este mult mai mare. cumparati cu incredere! sunt produse de calitate.

suzanne_13 pe 31.08.2010 (01:11)

Am avut ocazia sa cumpar de aici un cadou pentru o prietena. Le-a purtat cu placere si, dupa aproape un an, arata ca noi. Am fost foarte multumita de alegerea facuta!

Regenerare cod se incarca...
Se comenteaza, va rugam asteptati...

Spune-ti parerea despre "Flo&Jo"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat