Global Learning

0.0
0 voturi / nicio parere
Adresa:
str Ion Racoteanu 7 sector 3 Bucuresti
Telefon:
0723 64.28.17
Web:
http://cursuri-germana-engleza.ro
Email:
info@cursuri-germana-engleza.ro
Modifica date de contact

Program "Global Learning"

L-V 08:21:00
Sam. 09:00-17:00 Modifica programul

Descriere "Global Learning"

Cursuri de limba engleză și germană pentru copii și adulți. - Global Learning este locul unde copiii sunt profesori.
​Ei sunt cei care predau lectii celorlalti, creaza proiecte, sunt tutorii celor mai mici.

Profesorul il sprijina pe elev sa creeze lectii vesele si interesante, aducand idei si situatii noi care sa il motiveze sa lucreze cu atata placere, incat sa isi doreasca sa nu lipseasca niciodata. Una dintre cele mai iubite metode de lucru este aceea de a isi preda unii altora lectiile. Ei isi pregatesc serios de acasa aceste lectii, in moduri deosebite si cu o placere extraordinara. Tot ei gandesc si testele pe care le dau , iar atunci cand sunt profesori isi ofera si diplome si medalii.
​Va place sa va vedeti copilul, realizand pentru ora urmatoare, din propria lui dorinta, lucrari de trei – patru pagini, cartonase, liste de cuvinte si desene, lectii video pe care le urca singuri pe Youtube?
Va doriti sa il vedeti fericit ca are o carte noua scrisa in germana sau engleza si ca participa la un club de lectura unde, alaturi de alti copii, poate citi, comenta si juca roluri din cartea lui? Daca da, va asteptam impreuna cu fiul sau fiica dumneavoastra sa parcurgem impreuna cu bucurie acest drum al invatarii si al dezvoltarii personale. Fiecare participant va beneficia de o abordare adaptată cerințelor și particularităților sale.
​Cursuri germana - engleza pentru adulti:
​Se lucreaza in grupe de maxim opt participanti.
Se pot forma grupe separate în funcție de domeniul în care se dorește sa se lucreze, de exemplu economic, tehnic sau medical (pentru studenții, absolvenții și angajații care își doresc inițierea și aprofundarea limbii engleze sau germane pentru studii, specializări sau munca în limbă germana și/sau engleza.)
Categorie: Cursuri engleza
Modifica descrierea

Spune-ti parerea despre "Global Learning"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat