Gradinita Hermann Oberth

0.0
0 voturi / 2 pareri
Adresa:
Șoseaua Pipera Tunari 1H, vila P10, cartier Class Bucuresti
Telefon:
0724 09.87.23, 0724 06.19.62
Web:
http://www.gradinita-germana.eu/
Email:
[email protected]
Modifica date de contact

Descriere "Gradinita Hermann Oberth"

Grădinița Germană HO și Școala Germană HO sunt instituții evaluate de Ministerul Educației, Cercetării și Tineretului și autorizate de Agenția Romana de Asigurare a Calității în Învățământul Preuniversitar.

Școala germana Hermann Oberth este singura instituție privată din Romania destinată copiilor care vor să urmeze un traseu educațional în limba germană ca limba maternă.

Grădinița Germană HO și Școala Germană HO nu promovează o anumită religie, nu favorizează accesul la educație al unei anumite etnii; rolul pe care și l-a asumat este acela de a încuraja educația de calitate în limba germană. Aceasta înseamnă atât o cunoaștere corectă și la standarde atinse de nativi în învățarea limbii germane, cât ș o deschidere către disciplinele care stau la baza competențelor cheie promovate de documentele europene.

Instituția cuprinde două niveluri de învățământ: preșcolar (Grădinița Germană HO) și primar (Școala Germană HO). Politica de dezvoltare a instituției este aceea de a oferi copiilor un parcurs educațional complet, coerent, la standarde care să asigure succesul școlar și, implicit, reușita în viață.
Categorii: Gradinite, Scoli
Modifica descrierea

Pareri despre "Gradinita Hermann Oberth" (2)

mihamc pe 12.06.2010 (11:34)

Foarte curat, foarte multe carti si jucarii colorate, bucataria cu geamuri transparente sa se vada intotdeauna in interior. daca aveam posibilitati materiale sigur duceam copilul aic.

Vali pe 17.01.2012 (17:09)

Si eu sunt foarte multumita de aceasta institutie. Am copilul la ei la scoala si pot spune ca m-au atras datorita sigurantei , mediului intim/familial. Ca sa nu mai spun ca oferta extracurriculara este tot in limba germana.

Regenerare cod se incarca...
Se comenteaza, va rugam asteptati...

Spune-ti parerea despre "Gradinita Hermann Oberth"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat