Gradinita particulara Miruna

0.0
0 voturi / nicio parere
Adresa:
Str.Traian nr.160 Bucuresti
Telefon:
021 320.32.42, 0723 14.72.16
Web:
http://www.asociatiamiruna.ro
Modifica date de contact

Program "Gradinita particulara Miruna"

scurt 8-13; mediu 8-14; prelungit 8-18 Modifica programul

Descriere "Gradinita particulara Miruna"

Gradinita Miruna s-a infiintat in anul 2006 si are autorizatie de functionare din partea Ministerului Educatiei si Cercetarii.

Gradinita Miruna a functionat timp de trei ani ca proiect social-educational destinat copiilor provenind din familii defavorizate. Aceasta pentru ca initiatorii proiectului au dorit sa ofere o sansa si copiilor saraci de a-si dezvolta potentialul psiho-fizic si socio-afectiv astfel incat sa se integreze cu succes in invatamantul primar.

Pentru anul scolar 2009-2010, dorim sa dezvoltam gradinita atat pe palierul ei educational, cat si pe cel social, sa crestem capacitatea ei de scolarizare, prin infiintarea a inca doua grupe cu taxa, care vor functiona in paralel cu grupa sociala. In acest fel,dorim sa asiguram sustenabilitatea intregului sistem, fara a renunta la optiunea noastra de responsabilitate sociala, dar nici la calitatea serviciilor de educatie oferite.

Gradinita Miruna isi desfasoara activitatea in incinta Scolii Generale nr.85, intr-un spatiu delimitat de restul scolii, de cca 200 mp, amenajat in mod atractiv pentru copiii de varsta prescolara.

Obiectivele noastre sunt asigurarea dezvoltarii normale si armonioase a personalitatii copilului, sprijinirea copilului prescolar pentru a dobandi cunostinte si abilitati in vederea integrarii cu succes in scoala, formarea unei imagini de sine pozitive, stimularea dorintei de a cunoaste, de a invatt, largirea orizontului de viata.
Categorie: Gradinite
Modifica descrierea

Spune-ti parerea despre "Gradinita particulara Miruna"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat