Gradinita particulara Raza Soarelui

5.0
1 vot / nicio parere
Adresa:
Str. Gheorghe Missail nr.112 Bucuresti
Telefon:
021 665.29.09, 0722 26.86.37, 0727 03.15.46
Web:
http://www.gradinitarazasoarelui.ro
Modifica date de contact

Program "Gradinita particulara Raza Soarelui"

Scurt 08:00 – 12:00 sau 08:14:00
Lung 08:00 – 19:00
After school 11:30 - 19:00 Modifica programul

Descriere "Gradinita particulara Raza Soarelui"

Gradinita RAZA SOARELUI isi „ trimite razele” asupra copiilor dvs. cu multa caldura, atentie, intelegere, si totodata cu mult profesionalism si seriozitate in educarea micutilor.
Dupa cum o stim prea bine cu totii, noi, alaturi de familie, formam la aceasta varsta frageda caracterul, educatia, vointa, sensibilitatea si modul in care copilul va porni in viata. De aceea personalul nostru este specializat (el insusi avand copii mici) in invatamantul prescolar, la un standart ridicat, creand astfel un echilibru foarte bun intre deprinderea notiunilor educative si joaca.

Gradinita acorda o atentie deosebita mesei, de aceea colaboreaza cu un medic nutritionist ce supervizeaza meniul zilnic pe care de altfel il si alcatuieste.
In cadrul gradinitei, copiii vor beneficia si de asistenta medicala de doua ori pe saptamana ( la nevoie si mai des), institutia avand contract cu cadru medical.
Un alt serviciu pe care il oferim este transportul cu microbuz CITROEN JUMPER , dotat pentru transportul in siguranta al copiilor .

Pentru micutii care au pasit deja pe bancile scolii, va oferim serviciul de AFTER SCHOOL unde copilul va servi pranzul si o gustare, isi va face temele cu invatatoare calificata, se va odihni si va participa la celalalte activitati recreative din gradinita. Copiii vor participa zilnic la cursuri de limba engleza. Copilul va beneficia de testare psihologica in vederea imbunatatirii ritmului de dezvoltare a copilului / elaborare program de interventie periodica.

Gradinita RAZA SOARELUI isi asteapta cu multa caldura micutii cu inocenta si veselia lor pentru ca impreuna sa formam o noua generatie mai luminoasa, mai frumoasa si plina de demnitate.
Categorie: Gradinite
Modifica descrierea

Spune-ti parerea despre "Gradinita particulara Raza Soarelui"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat