KFC in Bucuresti Mall

4.0
2 voturi / 2 pareri
Adresa:
Calea Vitan, nr. 55-59, Bucuresti Mall, et 2 Bucuresti
Telefon:
021 327.75.12
Web:
http://www.kfc.ro/
Modifica date de contact

Program "KFC"

Luni - Joi, Duminica 10.00 - 23.00
Vineri, Sambata 10.00 - 24.00 Modifica programul

Descriere "KFC"

Reteta Originala este inca secreta.

De-a lungul mai multor ani Colonelul Sanders a fost singurul care a cunoscut Reteta Originala KFC. In prezent ea se afla intr-un seif din Trezoreria din Louisville, Kentucky. Cateva persoane cunosc reteta care valoareaza milioane de dolari, semnand contracte de confidentialitate foarte restrictive.

Colonelul a dezvoltat-o inca din 1930; amestecul sau de 11 ierburi si mirodenii i-a facut pe trecatori sa devina clienti fideli la Sanders Cafe.

“Am amestecat ierburile si mirodeniile pe o podea din spatele verandei din Corbin” isi amintea Colonelul “.

O companie face amestecul dupa o formula care reprezinta numai o parte din Reteta Originala. O alta companie amesteca restul. Un program informatic este folosit pentru securizarea si standardizarea amestecului de produse, dar nici una dintre companii nu stie reteta completa , contractele semnate de acestea impiedicindu-le sa o afle.

“Ma inspaimant numai cand ma gandesc la toate procedurile si masurile de siguranta pe care companiile le adopta pentru a proteja reteta mea” spunea Colonelul, mai ales cand ma gandesc la Claudia, care se ocupa de ambalare, era supervisorul meu de magazie, persoana care se ingrijea de distributie. Garajul era depozitul nostru’’.

Casatorindu-se, Colonelul Sanders si Claudia au semnat la un moment dat cel mai bun contract de confidentialitate, insa nu si-ar fi imaginat niciodata ca reteta lor va deveni faimoasa in lumea intreaga.
Categorie: Fast Food
Modifica descrierea

Pareri despre "KFC" (2)

rcc pe 16.01.2010 (10:42)

Stiu ca mancarea fast food nu este sanatoasa, dar cat este de gustoasa.....Stripsurile de la KFC cu carofi prajiti si maioneza cu usturoi sunt preferatele mele. Picante, calde si suculente, imi fac pofta numai cand ma gandesc la ele. Serviciul rapid si excelent.

virginiaelena pe 22.07.2010 (16:57)

Parca mi-ai citit gandurile! Exact asta este menu-ul meu preferat de la ei!

Comenteaza
geani_denisa pe 16.03.2010 (21:51)

au circulat multe zvonuri nu tocmai din cele mai placute despre modul in care sunt gatite preparatele kfc...dar eu tot continui sa consum,macar o data la 2sapt...acum sunt in bucuresti si ies mai des cu prietenele iar printre locatiile preferate se numara si kfc...crispy e delicios iar inghetatei nu-i pot rezista nicicand.referitor la serviciile personaluilui,nu sunt intotdeauna pe masura prestigiului kfc-ului

modificat de geani_denisa pe 16.03.2010 (21:53)

Regenerare cod se incarca...
Se comenteaza, va rugam asteptati...

Spune-ti parerea despre "KFC"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat