KFC in Unirea Shopping Center

4.6
6 voturi / 4 pareri
Adresa:
Piata Unirii, nr. 1 Bucuresti
Telefon:
021 312.58.42, 0740 12.19.06
Fax:
021 312.58.43
Web:
http://www.kfc.ro/
Modifica date de contact

Program "KFC"

Luni - Duminica 9.00 - 23.00 Modifica programul

Descriere "KFC"

Reteta Originala este inca secreta.
De-a lungul mai multor ani Colonelul Sanders a fost singurul care a cunoscut Reteta Originala KFC. In prezent ea se afla intr-un seif din Trezoreria din Louisville, Kentucky. Cateva persoane cunosc reteta care valoareaza milioane de dolari, semnand contracte de confidentialitate foarte restrictive.
Colonelul a dezvoltat-o inca din 1930; amestecul sau de 11 ierburi si mirodenii i-a facut pe trecatori sa devina clienti fideli la Sanders Cafe.
“Am amestecat ierburile si mirodeniile pe o podea din spatele verandei din Corbin” isi amintea Colonelul “.
O companie face amestecul dupa o formula care reprezinta numai o parte din Reteta Originala. O alta companie amesteca restul. Un program informatic este folosit pentru securizarea si standardizarea amestecului de produse, dar nici una dintre companii nu stie reteta completa , contractele semnate de acestea impiedicindu-le sa o afle.
“Ma inspaimant numai cand ma gandesc la toate procedurile si masurile de siguranta pe care companiile le adopta pentru a proteja reteta mea” spunea Colonelul, mai ales cand ma gandesc la Claudia, care se ocupa de ambalare, era supervisorul meu de magazie, persoana care se ingrijea de distributie. Garajul era depozitul nostru’’.
Casatorindu-se, Colonelul Sanders si Claudia au semnat la un moment dat cel mai bun contract de confidentialitate, insa nu si-ar fi imaginat niciodata ca reteta lor va deveni faimoasa in lumea intreaga.
Categorie: Fast Food
Modifica descrierea

Pareri despre "KFC" (4)

diana_patru23 pe 13.01.2010 (12:20)

Recomand! Personalul este ok iar mancarea imi place la nebunie!

ank_adaus pe 14.01.2010 (08:40)

este singurul magazin tip fast food pe care il frecventez, imi plac la nebunie aripioarele picante, sunt unice, nicaieri nu exista altele mai bune

carmen76 pe 14.01.2010 (22:05)

si eu sunt clienta acestui restaurant pentru mancarea delicioasa. intr-adevar, aripioarele picante sunt nemaipomenite si nemaiintalnite.

oanastefana pe 17.01.2010 (12:04)

KFC-ul este restaurantul tip fast food preferat.faptul ca vezi intr-adevar bucata de pui e mare lucru; preparatele mele preferate sunt aripioarele picante, sosul de usturoi si salata de varza Coleslow. Prefer locatia de la Unirea pentru ca are mese pe rotund, personal dragut si prompt, si se afla intr-un loc accesibil.

Regenerare cod se incarca...
Se comenteaza, va rugam asteptati...

Spune-ti parerea despre "KFC"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat