Kiabi Berceni

5.0
1 vot / 3 pareri
Adresa:
Bulevardul Metalurgiei 12-18,Sector 4 - 041833 Bucuresti
Telefon:
021 380.79.79
Web:
http://KIABI.ro
Modifica date de contact

Program "Kiabi Berceni"

Luni pâna duminica 9:00-21:00 Modifica programul

Descriere "Kiabi Berceni"

Categorie: Haine pentru copii
Modifica descrierea

Pareri despre "Kiabi Berceni" (3)

cris001 pe 09.03.2011 (10:29)

Hainutele pentru copii sunt moderne si de calitate, la preturi accesibile pentru toate mamicile. Eu de acolo i-am luat fetitei mele hainute si sunt foarte multumita de calitatea lor cit si de pret. Personalul este dragut si serviabil.
Vi-l recomand cu cea mai mare incredere.

sebisor pe 09.03.2011 (14:13)

De cand s-a deschis acest magazin in Grand Arena, cred ca sunt 2 ani, numai de aici cumpar haine pentru baietii mei de 5 si 10 ani. merg si in alte magazine, dar tot de aici cumpar. Magazinul este foarte mare, te ratacesti prin el, si marfa foarte variata. De exemplu, un tricou cu un anumit imprimeu este in 6-7 culori si in toate marimile. Am cautat pentru baiatul cel mare, care e mai plinut pantaloni, in celelalte magazine erau 2-3 modele, la Kiabi am ales 8 perechi doar pentru proba, ce i-a placut lui, ca erau mult mai multe modele. Hainele sunt moderne, de actualitate, stau foarte bine pe copii. Sunt si multe promotii, eu le-am prins ca trec mereu pe acolo. Pentru copii preturile sunt foarte, foarte bune, le-as sugera mamicilor sa treca macar o data si sigur vor reveni. Marimile sunt pe ani si se potrivesc, eu iau lucruri chiar si fara proba la copil si vin perfect.
Personalul e dragut, marfa se poate returna fara probleme. Mi-au mai placut cabinele de proba care sunt multe si foarte mari.

Are si incaltaminte si as fi preferat mai multe modele sau macar in cantitate mai mare, de multe ori am vrut un model dar numarul care-l cautam era epuizat.

alinastinga pe 12.03.2011 (10:55)

marfa variata, preturi pentru toate buzunarele, multe promotii

marfa amestecata, dezordine

Regenerare cod se incarca...
Se comenteaza, va rugam asteptati...

Spune-ti parerea despre "Kiabi Berceni"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat