Lotus Club - Padesu

4.8
4 voturi / 3 pareri
Adresa:
Str.Padesu nr.2 , langa City Mall Bucuresti
Telefon:
0762 24.45.24
Fax:
021 337.33.69
Web:
http://www.lotussport.ro/
Email:
[email protected]
Modifica date de contact

Program "Lotus Club - Padesu"

Luni-Vineri : 8:00-22:00
Sambata : 9:00-18:00
Duminica : 10:00-14:00 Modifica programul

Descriere "Lotus Club - Padesu"

Va oferim servicii profesionale, intr-o ambianta deosebita.
• Receptie si bar sportiv: 60 mp, climatizare, zona de asteptare, produse diverse, marcile Universal, Natural plus, Weider, Muscletech, Pro Nutrition, Bio Tech, Scitec Nutrition, Powerade, Burn, Tiger Power, Santal, Vitalade, Nestea, Dorna
• Sala de fitness si cardio: 500mp, este dotata cu aparatura profesionala (Florsystem, SportsArt,Stex) 100 posturi de lucru simultan, climatizare. Instructorii de fitness va asigura un program adecvat de antrenament, inclus in abonament.
• Sala de gimnastica aerobica (sala aerobic I parter ): 160mp, este dotata cu aparatura profesionala de sonorizare, pardoseala speciala pentru gimnastica aerobica, climatizare. Instructorii de aerobic va asigura un program variat: Kangoo jumps (prima sala din Bucuresti), Tae Bo, Step&tone, Step coregrafie, Cardio dance,Belly dance, Cardio&tone, Pilates, Total body workout, Step-Bum&ABD, Kyokushin.
• Sala de INDOORWALKING (prima sala din Romania): 80mp este dotata cu 11 walkers, aparatura profesionala de sonorizare, podea din parchet climatizare. Instructorii de indoorwalking va asigura un program variat: cardio, tonifiere, recuperare
• Coafor, cosmetica, manichiura, pedichiura. Va oferim servicii de coafor, cu produse Wella si Label M, servicii de cosmetica, tratamente faciale cu produse Bruno Vassari, manichiura, pedichiura cu produse ORLY, OPI, unghii false.
• Salon de bronzare, modern dotat cu 2 solare Ergoline orizontal si vertical de ultima generatie, creme acceleratoare Soleo si Australian Gold.
• InfraSaune moderne, de ultima generatie, situate in cele doua vestiare de fete si baieti cu o capacitate max. 3 persoane/sauna si inclusa in abonamentele de fitness si aerobic.
• Vestiare femei-barbati 50mp fiecare ,dusuri toalete.
Modifica descrierea

Pareri despre "Lotus Club - Padesu" (3)

rodi2s pe 25.06.2010 (23:24)

Am fost la aceasta sala la aerobic.
Sala (de la parte) e destul de mare, dar si foarte aglomerata. Cu toate astea, climatizarea e ok...
Au si o alta sala, la subsool, mai micuta, deci , aveti de unde alege!
Au multe ore de aerobic: pilates, step, dance, tae bo, salsa etc.
Preturile sunt bunicele (desi pot fi gasite si mai bune)...ora pe care o recomand cu cea mai mare caldura este cardio dance...este foarte antrenanta!
Merita sa incercati!

Elan pe 06.12.2010 (21:30)

Nimic, este o experienta pe care nu as vrea sa o mai am vreo data.

Totul, este o experienta pe acre nu as vrea sa o mai am vreo data. Acel asa zis "stilist" cum ii place sa se considere, habar nu are. Vorbeste intruna, nu este atent la ce face, si o viteza de parca ar vrea sa incaseze repede banii si sa scape de calvar. Nu cred ca un coafor, numele stilist nu-si are locul aici, trebuie sa se laude in fata unui client nemultumit. Nu are bunul simt sa incerce macar sa inteleaga ce a vrut clientul. Se simte el jignit ca un client nu este multumit. Luati masuri domni/doamne patroni. Un formular de feedback poate i-ar determina pe angajati sa fie mai receptivi la nemultumirile clientului.

MARIALINA pe 13.12.2010 (20:00)

imi place salonul, sunt stilisti foarte buni.
isi fac treaba foarte bine, mi-am facut un decapaj + vopsit + tuns si am fost foarte multumita.
tot aici m-am si epilat.
Un coafor excelent, merita

putin cam scump

Regenerare cod se incarca...
Se comenteaza, va rugam asteptati...

Spune-ti parerea despre "Lotus Club - Padesu"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat