Magazin Alimentar H&G

0.0
0 voturi / 2 pareri
Adresa:
Soseaua Stefan Cel Mare 42 Sectorul 2 Bucuresti, Bucuresti-Ilfov Bucuresti
Modifica date de contact

Program "Magazin Alimentar H&G"

Luni - Sambata: 7:00 - 21:00 Duminica: 7:00 - 17:00 Modifica programul

Descriere "Magazin Alimentar H&G"

Categorie: Mini-market
Modifica descrierea

Pareri despre "Magazin Alimentar H&G" (2)

Lucian pe 16.08.2016 (23:28)

Am luat de cateva ori frigarui de berbecut. Bune la pret, desi trebuie sa ai dinti de lup sa le si mananci. Dar repet, pretul e bun, gustul e si el bun, desi le mesteci ca pe guma de mestecat si se strang foarte mult cand le gatesti. In rest, preturi cam mari...

Personalul de sex feminin gretoase din cale afara. Daca le ceri sau le intrebi ceva, parca le dai cu ciomagul in cap. Si desi programul trecut pe usa e pana la ora 20:00, sa ajungi acolo cu cca 30 de minute mai devreme daca vrei sa mai gasesti ceva in galantar si sa nu gasesti usa incuiata. Am incercat eu sa intru la 19:55 si surpriza: usa era incuiata. Aceleasi femei gretoase erau inca inauntru, am ciocanit in geam, s-a uitat una spre mine, eu i-am aratat ceasul, la care ea a intors imediat privirea si a inceput sa comenteze fata de celelalte. Nu s-a mai uitat apoi niciuna spre mine. Am plecat dezamagit, desi venisem sa le dau bani, nu sa le cer.
De evitat!!!

Tic Tac pe 01.11.2019 (10:52)

Macelarie buna, raport calitate pret satisfacator.

Obiectul initial de activitate al magazinului este macelarie, intri sa cumperi carne si te trezesti intr-o cantina. Sunt doua activitati incompatibile in acelasi spatiu de 30 mp. In cinci minute hainele si parul ti se imbiba de mirosul dizgratios de mancare. Ar trebui facute verificari in ceea ce priveste spatiul alocat pentru fiecare activitate in parte macelarie/bucatarie si vanzare, precum si pentru conditiile de igiena din zona de bucatarie. Personalul care deserveste cantina e prost educat si de multe ori servirea se face in conditii de igiena precara. Nu as cumpara mancare gatita de aici!

Regenerare cod se incarca...
Se comenteaza, va rugam asteptati...

Spune-ti parerea despre "Magazin Alimentar H&G"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat