Marmarita cucina mediteranea in Unirea Shopping Center

0.0
0 voturi / nicio parere
Adresa:
Piata Unirii, nr. 1 Bucuresti
Telefon:
0737 16.09.99
Web:
http://www.marmarita.ro/...
Modifica date de contact

Descriere "Marmarita cucina mediteranea"

Relaxant. Primitor. Delicios. In familie.


In fiecare zi, va oferim momente de neuitat. Va invitam sa va alocati timp pentru voi insiva, relaxandu-va si savurand deliciul unei mancari bune, asortata cu o bautura pe plac. Va primim in casa noastra ca pe cei mai dragi membrii ai familiei, pentru a va desfata cu mezze libaneze si retete italienesti. Din primul moment in care alegeti Marmarita, veti pasi intr-un colt de lume mediteraneana, locul ideal de a va intalni cu prietenii sau de a petrece clipe minunate cu familia.

Autentic. Natural. Rafinat.


Autentic - Numele nostru reflecta autenticitatea a tot ceea ce va oferim: un loc unde sa te relaxezi, mancare sanatoasa cu ingrediente 100% naturale, pe baza de meze libaneze si retete italienesti, atmosfera de carnaval la fiecare eveniment prin care te vom sarbatori.

Marmarita este insasi ideea de vacanta. Oras situat in vestul Siriei, cu o istorie de peste 500 de ani, Marmarita este una dintre cele mai iubite destinatii de vacanta.

Asa cum orasul Marmarita se intinde peste platoul Akkar, marea Mediterana si muntii din Liban, ne place sa credem ca, odata ajunsi in restaurantul nostru, deliciile din meniu vor acoperi intreaga gama a asteptarilor voastre.

Marea mediterana este ca o inima ce da viata tarilor care o inconjoara. A vorbi despre notiunea de « Mancare mediteraneana » inseamna a spune o poveste despre couscous si fructele uscate din Morocco, despre un mic dejun egiptean, despre supa rece de iaurt din Siria sau despre prosciutto italienesc. Insa, mancarea mediteraneana inseamna mult mai mult. Ea reuneste notiunea de identitate a tarii din care provin diferitele feluri gastronomice cu incarcatura istorica si tipologia oamenilor locului. Toate acestea dau o aroma in sine meniului mediteranean. Iar la restaurantul Marmarita autenticitatea mezze-lor libaneze si a retetelor italienesti are propria poveste.

Natural - Credem cu tarie ca a manca trebuie sa fie o placere, dar ne dedicam a fi responsabili in ceea ce priveste nutritia. Orasul Marmarita poarta dumirea de “orasul celor 500 de doctorate”, dintre care majoritatea in medicina, cu oameni care actualmente ocupa functii proeminete in toata lumea. Iata de ce si conceptul de mancare sanatoasa pe care vi-l oferim nu este la intamplare. Folosim numai ingrediente naturale, un mod de preparare sanatos, recunoscut international ca fiind benefic pentru organism.

Stim ca daca vei manca sanatos, corpul tau te va rasplati cu sanatate. Iar pe baza acestei filosofii de viata, iti oferim retete libaneze si italienesti delicioase, din doua zone mediteraneene faimoase.

Si ca sa ne asiguram ca pe farfurie vei primi portia de sanatate zilnica, echipa de bucatari alege cu grija fiecare ingredient si face combinatii fara risc pentru organism. Iar, la final, mancarea nu doar ca arata foarte bine, dar este extrem de delicioasa si sanatoasa.

Rafinat -Restaurantul Marmarita inseamna eleganta locului, unicitatea decorului si servicii de 5 stele. Suntem cu un pas iniante si aducem cele mai rafinate concepte, astfel incat tu sa te simti cea mai rasfatata persoana de pe lume. Te invitam sa experimentezi rafinamentul unei mese mediteraneene.

MARMARITA Fine Cuisine

MARMARITA Cucina mediterranea te incanta cu cea mai fina arta gastronomica. Rezerva-ti dreptul la placere si vino in “Gradina mediteranea din inima orasului”, un concept nou, special creat pentru iubitorii artei culinare rafinate. Savoarea mezze-lor libaneze, rafinamentul bucatariei italienesti, traditionalele arome grecesti si ineditele cocktail-uri sunt argumentele noastre pentru o masa armonioasa, 100% naturala. Respect yourself, taste mediterranean food!

MARMARITA Food and Playground

MARMARITA Entertainment Team s-a gandit la copilul dumneavoastra. Luati masa in familie, in compania personajelor preferate din desenele animate. In fiecare weekend animatorii nostri va astepta in Gradina mediteraneana, pentru o distractie pe cinste. Face painting, Alba ca Zapada si multe alte personaje dragi sunt gata sa va incante copiii. Let’s play!

MARMARITA Home Delivery

Pentru a va bucura oriunde va aflati de gustul si savoarea aromelor mediteraneene, am creat sistemul Home Delivery. MARMARITA te gaseste oriunde: acasa, la birou, la prieteni. Zilnic, intre orele 10.00-21.00. Comanda este preluata si livrata in cel mai scurt timp. Food for your body and soul!

MARMARITA Home Cook

MARMARITA a creat special pentru tine un nou concept. Bucatar la domiciliu! Vrei sa ai o petrecere pe cinste chiar la tine acasa? MARMARITA iti trimite echipa de bucatari profesionisti, care sa faca totul in locul tau. Pregateste o petrecere rafinata cu arome mediteraneene si prietenii iti vor fi recunoascatori. Give class to your party!

MARMARITA Event Catering

MARMARITA iti pune la dispozitie Event Catering - un serviciu pentru intreaga familie. Suntem alaturi de tine in cea mai impostanta zi din viata: nunta, botez, petreceri de firma, cine private. Alege din meniul nostru variat sau concepe-ti propiul meniu! Bucatarii nostri sunt gata sa-ti indeplineasca dorinta. Surprise your guests! Bring new ideas!
Modifica descrierea

Spune-ti parerea despre "Marmarita cucina mediteranea"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat