Mega Image - Mincu

0.0
0 voturi / 1 parere
Adresa:
Bd. Ion Mihalache nr. 58, bloc 35 A Bucuresti
Web:
http://www.mega-image.ro
Modifica date de contact

Program "Mega Image - Mincu"

Luni – Duminica: 07.30 - 24.00 Modifica programul

Descriere "Mega Image - Mincu"

Mega Image se afla intr-un proces continuu de modernizare, urmand focusul companiei pe produse proaspete precum si pe diversificarea gamei de produse. Prin investitii continue in tehnologii performante, cum ar fi cuptoare pentru produse de panificatie, rotisoare de ultima generatie, noi tipuri de rafturi pentru o expunere cat mai eficienta a produselor, Mega Image continua dezvoltarea magazinelor sale pentru a oferi o experienta de cumparaturi cat mai placuta clientilor.
La sfarsitul anului 2009 reteaua Mega Image cuprindea 52 de supermarketuri, din care 48 in Bucuresti (inclusiv Ilfov), unul in Ploiesti, si trei in Constanta, toate respectand linia impusa inca de la intrarea pe piata – calitate si servicii la cele mai inalte standarde sub garantia si semnul unei singure marci: Mega Image.
Categorie: Supermarketuri
Modifica descrierea

Pareri despre "Mega Image - Mincu" (1)

RADUICA MIHAELA pe 19.08.2013 (14:20)

Nu-mi place ca la acest magazin se tolereaza cersetoria. Zilnic stau la cersit , pe zidul magazinului 1-5 cersetori dintre care doi s-au instalat permanent si la dormit in spatele unei gherete nefolosite de pe trotuar, in imediata vecinatate a magazinului. Le-am atras atentia celor care asigura paza in magazin ca trebuie, pentru bunul renume al firmei, sa nu-i lase sa mai stea acolo. Raspunsul a fost ca nu au ce sa le faca deoarece chiar cand ii goneste politia, ei se intorc. Eu cred ca se poate face ceva daca dansii ar iesi periodic din magazin si i-ar pune pe goana. Oare nu conteaza cum se prezinta magazinul si in exterior, astfel incat sa atraga clientii si prin siguranta si confort? Noi, locuitorii cartierului si clientii dumneavoastra, va rugam sa actionati ferm in acest sens pentru ca la originea acestui fenomen se afla tocmai toleranta si nepasarea. Daca nu mai au unde sa stea sa cerseasca nu vor mai fi ispititi sa si doarma la "locul de munca". Eu am sesizat si Primaria si Politia de sector si sper ca prin actiunea conjugata a dumneavoastra si a organelor in drept sa se faca curatenie- la propriu- pentru ca este rusine cu ceea ce se intampla.

Regenerare cod se incarca...
Se comenteaza, va rugam asteptati...

Spune-ti parerea despre "Mega Image - Mincu"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat