Proges in West Park

0.0
0 voturi / nicio parere
Adresa:
Militari, intrarea pe A1, km. 13 Bucuresti
Telefon:
021 380.51.25
Web:
http://www.proges.ro/
Email:
bucuresti120@proges.ro
Modifica date de contact

Program "Proges"

L–D: 10,00–21,00 Modifica programul

Descriere "Proges"

PROGES este una dintre principalele companii romanesti din domeniul distributiei produselor pentru amenajari interioare cu o retea nationala de magazine specializate si flota proprie de distributie.

Companie dinamica şi inovatoare, Proges, iniţiază în anul 2003 un program inovator de vânzare în rate, cu avans zero şi plata în 60 de rate egale.

În anul 2005 Proges lansează o amplă campanie de reduceri sub sloganul „Sezonul reducerilor masive”. Campania a fost concepută în urma unei cercetări atente a pieţei de retail şi a constat în reduceri la principalele tipuri de produse, un program de cupoane valorice precum si o serie de gratuităţi. Campania a avut succes iar acest lucru s-a reflectat în creşterea semnificativă a vânzărilor.

Pentru a oferi mai multă flexibilitate felului în care clientul poate achiziţiona produsele Proges, începând cu luna iulie 2011, acesta devine printre puţinele magazine de pe piaţa de retail care îi oferă cumpărătorului posibilitatea sa-şi efectueze cumpărăturile online.

Ne place să credem că ceea ce a transformat Proges într-o marcă naţională de prestigiu, dincolo de expansiunea teritorială şi consistenţa comunicării, a fost valoarea pe care le-a oferit-o clienţilor săi, fără compromisuri.

Prin încheierea comercială nr. 1726/F/2012, pronunţată la data de 5 iulie 2012, în dosarul nr. 6295/111/2012, aflat pe rolul Tribunalului Bihor, s-a dispus deschiderea procedurii de insolvență (in insolvency/en procedure collective), conform art. 32 alin. 1 din Legea nr. 85/2006, PROGES continuând să își desfășoare activitatea sub supravegherea administratorului judiciar desemnat, respectiv Casa de Insolvență Transilvania Filiala Bihor SPRL.

Misiune

Într-o piata competitivă şi aflată într-o permanentă schimbare, ne-am propus să iţi oferim soluţii cât mai diverse, în ceea ce priveşte amenajările interioare, la un raport calitate / preţ cât mai avantajos, pentru că am înţeles că nicăieri nu poate fi mai bine ca acasă. Motive pentru care, la Proges îţi stăm la dispoziţie cu sfaturi profesioniste şi o gamă cât mai largă de produse.

Viziune

Schimbarile şi înbunătăţirile sunt întotdeauna veşti bune şi vin tot timpul împreună. Astfel Proges a trecut printr-un număr semnificativ de îmbunătăţiri ale imaginii şi în ceea ce priveşte aspectul magazinelor. Suntem mereu dornici şi entuziaşti când vine vorba de noutate, îmbunătăţindu-ne mereu oferta şi selecţia de produse şi servicii, căutând mereu noi modalităţi de a ne apropia de cumpărător şi a răspunde cât mai bine la nevoile şi cerinţele acestora.

Valori

În primul rând credem în preeminenţa calităţii asupra cantităţii; a serviciilor orientate către client şi personalizare în detrimentul volumelor şi standardizării. La Proges înţelegem că fiecare client este diferit, având aşteptări şi nevoi diferite, la care răspundem prin calitatea produselor, profesionalismul serviciilor şi diversitatea ofertelor.
Modifica descrierea

Spune-ti parerea despre "Proges"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat