Restaurant Davvero

5.0
2 voturi / 2 pareri
Adresa:
Str. Căminului, Nr.11, (în spatele imobilului din B-dul Ferdinand Nr. 174) Bucuresti
Telefon:
021 252.09.15, 0732 12.32.66
Web:
http://www.davvero.ro/
Email:
[email protected]
Modifica date de contact

Program "Restaurant Davvero"

11.00 - 01.00 Modifica programul

Descriere "Restaurant Davvero"

Inca din anul 2002 sa dat porunca in cele patru zari ca toata suflarea obstii, sa se adune in fiecare seara, pentru mare praznic mare la primul Ristorante Davvero, avand acum placerea de a va instiinta mutarea Ristorante Davvero in Strada Caminului Nr.11, avand amenajate pe terase 32 de locuri, la parter mese pentru nefumatori insumand 22 de locuri si la etaj mese pentru fumatori insumand 40 de locuri unde petrecerile se pot tine lant de la botezuri, cununi, petreceri private si nu in ultimul rand zile de aniversare antrenate de catre cantareata noastra, intr-un cadru distins si elegant asa cum numai la Davvero este posibil.

Asa cum s-a obisnuit de-a lungul anilor meniul contine bucate gatitite dupa retete traditionale si cu mare grija de catre bucatari veniti tocmai din Sicilia si Roma, stropite din belsug cu licorile lui Bachus, care au facut de-a lungul timpului sa fie gasit adevaratul festin al gustului numai la Ristorante Davvero.

P.S.: Va asteptam in fiecare zi la pranz intre orele 11.00-17.00 sa serviti cu 14.9 lei unul din cele meniuri complete din care va exeplificam unul: minestra con polpette (ciorba de perisoare), pollo marettino (ciocanele de pui cu sos de rosii si usturoi, servite cu cartofi la cuptor), insalata di verze (salata de varza), crema di zucchero (crema de zahar ars).
Modifica descrierea

Pareri despre "Restaurant Davvero" (2)

Alesia pe 07.10.2010 (11:49)

Recomand acest restaurant tuturor celor care vor sa manance bine, preturile sunt foarte bune . Au o bucatarie variata si un personal primitor. Ne-a placut foarte mult si vom reveni cu siguranta !!!

mm983 pe 18.08.2011 (10:03)

Mancarea in primul rand este foarte buna iar preturle sunt accesibile. Servirae este foarte ok,iar ospatarii sunt amabili .
Am mancat de cateva ori -Tortellini "Al Forno"- sunt delicioase

Regenerare cod se incarca...
Se comenteaza, va rugam asteptati...

Spune-ti parerea despre "Restaurant Davvero"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat