Restaurant Grill & Bar Nargila

0.0
0 voturi / nicio parere
Adresa:
Str. Bibescu Voda, 1, sector 4 Bucuresti
Telefon:
021 337.29.78, 0724 43.54.90
Web:
http://www.nargila.ro
Modifica date de contact

Program "Restaurant Grill & Bar Nargila"

8:00 AM – 1:00 AM Modifica programul

Descriere "Restaurant Grill & Bar Nargila"

Ne place sa calatorim si ne-am indragostit iremediabil de Maroc. De acolo, am adus ceaiul din menta proaspata, Shakshouka si cotletele de berbecut. Din Orientul Mijlociu ne-am inspirat cand am creat hummusul, in diferite variante, de la cel cu tahini, falafel, ciuperci pana la cel din carne de vita si miel si baklavaua, absolut delicioasa.

Conceptul nostru este inspirat din bucataria mediteraneana dar si din cea internationala, completat de autenticitatea design-ului impartit pe doua niveluri: la parter – zona de lounge si la etaj – zona de restaurant.

Nargila Grill & Bar a aparut in 2011 in Bucuresti, Piata Unirii, urmand ca in 2013 sa deschidem primul restaurant cu specific oriental din Sinaia, alaturi de cafeneaua You&Me la parterul hotelului Sinaia.

Narghileaua noastra este deja cunoscuta ca fiind una dintre cele mai savuroase, cu o multitudine de arome si variante de preparare de la cea cu struguri si menta, afine, piersici, pepene pana la cele cu whiskey sau rom. Daca ne treci pragul doar pentru un moment de relaxare, trebuie sa incerci cafeaua arabeasca, tare si aromata, ceaiul ca in Maroc, sau o inghititura de baklava insiropata, cu un gust fin de fistic
Modifica descrierea

Spune-ti parerea despre "Restaurant Grill & Bar Nargila"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat