Restaurant Noblesse

0.0
0 voturi / nicio parere
Adresa:
Strada Paris 47 A, Sector 1, Bucuresti Bucuresti
Telefon:
021 230.54.06, 0721 85.53.33
Web:
http://www.noblesse.ro
Email:
rezervari@noblesse.ro
Modifica date de contact

Descriere "Restaurant Noblesse"

Casa a fost construita in anii 1925 / 1928 in stilul neo-romanesc (neo-brancovenesc) si, din cate stim, a apartinut vice-guvernatorului Bancii Nationale.

Proprietarii restaurantului au ales casa dupa ce au fost impresionati de o vizita in celebrul restaurant Negresco din Nisa, dorindu-si sa faca o locatie asemanatoare si in Bucuresti. Casa a fost cumparata in 1999 si renovarea ei a durat 4 ani, fiind cumparata pe cand era casa de locuit. Investitia totala se ridica la peste 2 milioane dolari. Arhitectii care s-au ocupat de renovarea si decorarea casei sunt Adriana & Dan Mircea Parvulescu. Casa a fost consolidata si renovata in intregime, decoratiunile exterioare originale fiind restaurate si refacute. In interior, s-au pastrat o parte din vitraliile originale ale casei, stuctura acoperita cu foita de aur a peretilor si tavanelor, precum si parchetul din mai multe esente de lemn (care se refac anual) - pastrandu-se aerul autentic.

Prezent

Restaurantul Noblesse a fost deschis in anul 2003. Bucataria este internationala (europeana). Bucatarul-Sef se numeste Orlando Zaharia, tanar bucatar roman, cu vasta experienta internationala. Meniul este extrem de complex, cuprinzand peste 70 de feluri, cu influente din bucataria frantuzeasca si italieneasca.. Restaurantul are 62 de locuri in interior si 120 pe terasa; este deschis in fiecare zi incepand cu ora 12:00, pana la ultimul client.
Modifica descrierea

Spune-ti parerea despre "Restaurant Noblesse"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat