Restaurant Yardini

0.0
0 voturi / nicio parere
Adresa:
Știrbei Vodă 84A, 010117 București, România Bucuresti
Telefon:
0724 67.61.06
Web:
http://www.yardini.ro
Email:
office@yardini.ro
Modifica date de contact

Program "Restaurant Yardini"

Luni: 17.00 - 23.00
Marți - Dumincă: 11.30 - 23.00 Modifica programul

Descriere "Restaurant Yardini"

Un restaurant tineresc, bucatarie urbana, gradina fumoasa.

Yardini e un restaurant deschis in primavara lui 2014 intr-o casa veche de pe Stirbei Voda, aproape de intersectia cu Popa Tatu. Nu e mare, are o sala cu cateva mese in fata si una mai mica in spate, mobilate destul de auster, modern, tinereste, cam minimalist; arata destul de bine, in ton cu vremurile. Curtea din spate e foarte frumoasa, spate in spate cu Biserica Popa Tatu, cu niste copaci, am reusit sa surprind cate ceva in poze, chiar daca acum e parasita, fiind iarna.

Au o bucatarie cam nedefinita la Yardini, de inspiratie de moment a bucatarilor, ceea ce poate fi numit acum, geneic, bucatarie urbana, de Internet. Mancarea a fost destul de buna pentru un astfel de specific, o mancare obisnuita, totusi, fara finete. Daca i-as fi incadrat la bucatarie internationala, de pilda, asa cum au spus ei, ar fi trebuit sa le dau mai putin.

Preturile sunt normale, nu atat de mici pe cat ar astepta clientela pe care o vizeaza, adica tinerii mai linistiti si intelectualii. Am avut o chelnerita cam aiurita, se pare ca la chiar primele ei zile intr-un astfel de job, facand cu inocenta eforturi mari ca sa intre in rol. Ne-a placut ca patronul a avut rabdare multa cu ea si se straduia sa-i arate ce si cum trebuie sa faca fara sa o faca sa se simta prost.

Yardini e un restaurant tineresc, cu mancare pentru acest segment de clientela, care o va duce mult mai bine vara decat iarna, din cate ne dam noi seama. Sper sa se descurce rezonabil, apreciem felul acesta de a face lucrurile in lumea pestrita a restaurantelor bucurestene. (GB - noiembrie 2014)
Modifica descrierea

Spune-ti parerea despre "Restaurant Yardini"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat