Royal Caro in AFI Palace Cotroceni

0.0
0 voturi / nicio parere
Adresa:
Bulevardul General Vasile Milea, nr. 4 Bucuresti
Telefon:
0757 05.99.60
Email:
office@royalcaro.ro
Modifica date de contact

Descriere "Royal Caro"

Royal Caro este o societate cu capital integral privat, 100% românesc, care a luat naștere încă din Iunie 1991, având un capital social de ~650.000 Euro. De atunci, activitatea s-a extins, aceasta numărându-se printre primele companii ce comercializează bijuterii din România, experiența de peste 20 ani fiind elementul major care a contribuit la această dezvoltare.

Societatea noastră a fost prima companie care a început să comercializeze bijuterii cu pietre prețioase încă din anul 1996, trecând de la bijuterii din aur simplu și/sau masiv și/sau cu pietre sintetice, la bijuterii de un înalt rafinament, conținând diamante, pietre prețioase și semiprețioase.

Suntem importatori și reprezentanți a unor importante case de bijuterii de lux: Donna Oro, Artlinea, Falcinelli, Miluna, Bibigi, Vanessia, Ambrosia Paris.

Royal Caro produce, importă și comercializează sub branduri proprii următoarele colecții: DIAMANTICA, COLORI NATURALI, TEMPO PERLA, PURE & SHINY, FANTASIA.
Bijuteriile Royal Caro sunt de foarte multe ori o alegere excelentă pentru orice tip de client, fidelizarea clienților fiind un aspect foarte important pentru companie. În acest sens, societatea a creat cardurile de fidelitate Royal Club, dăruite în special clienților de top, tocmai pentru a le oferi mereu variante avantajoase în ceea ce privește achiziționarea unei noi bijuterii.
Categorie: Magazine bijuterii
Modifica descrierea

Spune-ti parerea despre "Royal Caro"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat