Spital Wellborn

0.0
0 voturi / nicio parere
Adresa:
Strada Brodina, Nr 3, Sector 1 Bucuresti
Telefon:
0785 21.26.28
Fax:
031 425.36.92
Web:
http://www.wellborn.ro
Email:
office@wellborn.ro
Modifica date de contact

Descriere "Spital Wellborn"

Wellborn este primul spital din România de Fertilitate și Medicină Materno-Fetală și singurul One Stop Clinic de profil din țară. Pe lângă cele mai avansate tehnologii medicale existente pe piață și expertiza echipei medicale de elită, pacienții noștri beneficiază de un tratament personalizat și o atmosferă caldă pe toată durata tratamentului.

La Wellborn, bunăstarea pacienților noștri este cel mai important lucru. Spitalul funcționează 24/7, punând la dispoziția dumneavoastră, în orice moment al zilei, o echipă de medici complexă multidisciplinară, prin cele 2 departamente principale, Reproducere Umană Asistată și Medicină Materno-fetală, precum și prin Ambulatoriul de specialitate. Wellborn vine în ajutorul pacienților cu cele mai avansate metode de Reproducere Umană Asistată, inclusiv Fertilizare in Vitro.

Spitalul Wellborn este deschis de catre Clinica de Medicină Materno-Fetală Promed System, recunoscută pentru experiența bogată pe piața serviciilor medicale și mii de proceduri medicale, ce au readus zâmbetul pe fețele pacientelor.
Categorie: Spitale
Modifica descrierea

Spune-ti parerea despre "Spital Wellborn"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat