Stem Sure

0.0
0 voturi / nicio parere
Adresa:
Str. Vulturilor 93A Bucuresti
Telefon:
0407 20.78.36
Web:
http://www.stemsure.ro/
Modifica date de contact

Descriere "Stem Sure"

Stem Sure este reprezentanta pentru Romania a Bancii Daneze de celule stem si tesuturi umane StemCare A/S DK. Stem Sure asigura serviciile de recoltare, procesare si stocare a celulelor stem pentru pacientii romani, procesarea si stocarea probelor de sange placentar avand loc in laboratorul nostru din Copenhaga, Danemarca.

Stem Sure garanteaza pacientilor sai stocarea numarului maxim de celule stem viabile prin procesarea probelor de sange in cel mai scurt timp, avand o medie de comunicare a rezultatelor procesarii catre parinti de 36-48 de ore. Mai mult Stem Sure nu stocheaza proba de sange integral ci extrage celulele stem pe care le depoziteaza in recipiente speciale bicompartimentate, stocarea avand loc in azot lichid la -196 grade Celsius.

Stem Sure este astfel singura companie din Romania care isi asuma livrarea Certificatului de Stocare catre parinti in timp eficient. In plus Stem Sure asigura pacientilor sai faptul ca fiecare proba de sange este transportata in cel mai scurt timp in Danemarca cu avionul, nu este trecuta prin raze X la aeroport si este prelucrata imediat la sosirea in laborator, tehnica folosita presupunand o dubla centrifugare. Stem Sure ofera garantii catre pacient pentru orice caz de forta majora. La cererea pacientilor Stem Sure, proba de sange poate fi transportata oriunde in lume in termen de 24 de ore, fara costuri suplimentare.

Astfel Stem Sure seteaza noi standarde de calitate pentru piata din Romania calificandu-se astfel ca prima optiune pentru mamicile care doresc sa asigure viitorul copiilor si al familiei deopotriva.
Modifica descrierea

Spune-ti parerea despre "Stem Sure"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat