Trattoria Pizzeria Ischia
- Adresa:
- Bd. Barbu Vacarescu, nr. 73, sector 2, Bucuresti Bucuresti
- Telefon:
- 021 252.61.00, 0731 74.67.38
- Fax:
- 0402 12.52.61
- Web:
- http://www.trattoriaischia.ro
Descriere "Trattoria Pizzeria Ischia"
Ischia este o insula in Marea Tirena, situata in Golful orasului Napoli, intre Vezuviu si insula Capri. Datorita vegetatiei sale dense este numita si insula Verde. Cu peisaje unice, de o frumusete deosebita, Ischia a devenit inca din cele mai vechi timpuri o destinatie turistica foarte importanta.
Trattoria Ischia din Bucuresti aduce prin fratii Iudean retete traditionale respectate cu rigurozitate . Atat preparatele din bucatarie cat si pizzele au un gust deosebit. Pizza facuta pe vatra in cuptor cu lemne este facuta dupa o reteta napoletana veche de sute de ani.
Razvan, unul din fratii Iudean a invatat tainele pizzei de la unul din cei mai vechi si mai faimosi pizzari din Napoli si a ajuns chiar si pe paginile ziarelor din Napoli cu articole dedicate lui, cu titlul: “Razvan, un pizzar napoletan de origine romana”
Pe terasa noastra dar si in caracteristica sala, veti beneficia de serviciul personalului condus de Adi Iudean, un maître cu o experienta greu de gasit intrun restaurant din Romania, avand pe langa experienta acumulata pe insula Ischia si experienta avuta ca chef de rang intr-unul din cele mai exclusiviste restaurante din Europa si din lume, clasificat cu DOUA STELE MICHELIN.
Trattoria Ischia din Bucuresti aduce prin fratii Iudean retete traditionale respectate cu rigurozitate . Atat preparatele din bucatarie cat si pizzele au un gust deosebit. Pizza facuta pe vatra in cuptor cu lemne este facuta dupa o reteta napoletana veche de sute de ani.
Razvan, unul din fratii Iudean a invatat tainele pizzei de la unul din cei mai vechi si mai faimosi pizzari din Napoli si a ajuns chiar si pe paginile ziarelor din Napoli cu articole dedicate lui, cu titlul: “Razvan, un pizzar napoletan de origine romana”
Pe terasa noastra dar si in caracteristica sala, veti beneficia de serviciul personalului condus de Adi Iudean, un maître cu o experienta greu de gasit intrun restaurant din Romania, avand pe langa experienta acumulata pe insula Ischia si experienta avuta ca chef de rang intr-unul din cele mai exclusiviste restaurante din Europa si din lume, clasificat cu DOUA STELE MICHELIN.
Categorie:
Restaurante italiene
Modifica descrierea