White Horse

3.0
1 vot / 1 parere
Adresa:
Strada George Calinescu nr. 4A Bucuresti
Telefon:
021 231.27.95, 021 230.21.51
Email:
office@whitehorse.ro
Modifica date de contact

Descriere "White Horse"

O experienta pur britanica in zona high-class a Bucurestiului, fie ca doriti un pranz de afaceri sau o seara de neuitat alaturi de cineva drag. Va puteti bucura de specialitatile casei sau puteti trai evenimentele sportive importante alaturi de prietenii de calitate si de berea preferata, pentru ca in White Horse acestea vin ca intr-o manusa. Meniul este variat, incarcat cu specialitati culinare pentru toate gusturile "british", iar preparatele din peste sunt absolut delicioase.

White Horse este alcatuit din trei niveluri - bar, restaurant si terasa - o combinatie unica, originala, care-l transforma intr-un loc special in care va puteti petrece clipe memorabile intr-o ambianta calda si eleganta. Bucurati-va!
Categorie: Cluburi si Baruri
Modifica descrierea

Pareri despre "White Horse" (1)

AlinutaD pe 02.12.2009 (16:30)

Am lucrat o perioada pe Radu Beller si mergeam des sa mananc pranzul la ei. Mancarea e ok, nici excelenta, nici proasta, preturile sunt insa cam mari pentru ce ofera ei. Mai e ceva nasol, daca veneam seara si voiam sa bem, iar o persoana din grup avea chef sa ia si o salata, ne puneau sa stam sus, la restaurant, nu jos la bar fiindca la bar nu se aduce nimic de mancare. In conditiile in care la etaj e parca un alt local. Muzica e doar aia care se aude de jos, miroase uneori a bucatarie si arata ca pe vremea bunicii (fete de masa din damasc si altele de genul asta). Dar poate cu criza asta si-au mai revizuit si ei atitudinea fata de clienti.

Regenerare cod se incarca...
Se comenteaza, va rugam asteptati...

Spune-ti parerea despre "White Horse"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat