Restaurant Cernica

5.0
1 vot / 5 pareri
Adresa:
Sos. Cernica, Jud. Ilfov ,(padure-lac Cernica) Cernica
Telefon:
021 352.23.50, 0744 32.11.66, 0741 09.30.02, 0742 47.10.12
Web:
http://www.restaurant-cernica.ro/...
Email:
[email protected]
Modifica date de contact

Descriere "Restaurant Cernica"

Imbinand naturaletea cu rafinamentul, Restaurant Cernica va invita sa petreceti clipe de neuitat alaturi de familie si de cei dragi.

Restaurant Cernica va asteapta cu bucate alese din bucataria nationala si internationala intr-un décor pitoresc si cu o priveliste feerica asupra padurii si a lacului Cernica.

Aflandu-se la doar 6 km de Cora Pantelimon, este usor accesibil oferind cadrul natural de care aveti nevoie, punandu-va la dispozitie si 8 casute din lemn imbinadu-se foarte bine cu cadrul oferit de noi.

Pentru ca evenimentul dumneavoastra sa fie unul perfect, Restaurant Cernica va pune la dispozitie salonul interior avand o capacitate de 180 locuri, atent decorat sa se preteze dorintelor dumneavoastra si in exterior, pe gazon, la marginea lacului mai dispunem de 250 locuri, menite sa va faca sa simtiti placerea unei nunti sau al unui botez ca in povestile cu printi si printese.

Va asteptam pentru o masa sau pentru un eveniment perfect in ambianta eleganta si rustica a Restaurantului Cernica.
Modifica descrierea

Pareri despre "Restaurant Cernica" (5)

copilul_eu pe 31.08.2011 (22:48)

Dorindu-ne o masa undeva in afara orasului, ne-am urcat voiosi in masina si am plecat 6 km spre est de capitala catre destinatia noastra: Cernica. Restaurant Cernica, aflat la 10 minute de mers cu masina de la Cora-Pantelimon.
Padurea Cernica e arhiaglomerata in week-end. Cu mic cu mare, unii cu gratare la brat, ocupa zona de agrement. Dar in loc sa ne trambalam cu catel si purcel, preferam sa mergem de fiecare data la Restaurantul “Cernica”. Gasim mancare romaneasca din belsug si bere potrivit de rece sorbita imediata de pe ponton.

copilul_eu pe 31.08.2011 (22:48)

Daca schimbi o aglomeratie urbana cu alta, nu iesi mereu castigat. Asa ca mergem de data asta in timpul saptamanii, cand locul isi recapata linistea si o ofera din plin celui care vine.

copilul_eu pe 31.08.2011 (22:49)

Ne asezam pe bancutele cu vedere spre lac si surprindem cateva cadre frumoase. Locul se pare e unul foarte popular pentru imortalizat in fotografii. Cel putin mirii fac neaparat o sesiune de poze in acest loc.

Printe atuurile locatiei, pe langa priveliste, cadrul natural per total si mancarea romaneasca, trebuie nominalizate facilitatile pentru evenimente si cele pentru copii. Acestia au loc de joaca supravegheat, chiar in raza vizuala a parintilor.

copilul_eu pe 31.08.2011 (22:50)

In inventarul dotarilor terasei sa amintim carele traditionale de lemn umplute cu flori, foisorul, fantana si magarusii sculptati. Se asigura spatii de cazare la casute (50 ron / casuta pentru 24 ore).
Avantajele unui restaurant retras: nimeni nu-si reprima dorinta de a dansa si chiui cu volumul muzicii dupa plac.
In sezonul nuntilor, petrecerile se tin lant. Esti viitoare mireasa si visezi la un party out-door, sa stai pe mal de lac, dar sa te poti retrage si in interior? Adresa s-ar putea sa-ti prinda bine: : Padure Lac Cernica.

Caldura degajata de lemn, cromatica asortata si apropierea de natura sunt captate in designul restaurantului. Intrarea in local este de impact. Nu spunem mai mult. Vizitati-l. Nu uitati ca puteti imbina o vizita (Padurea Cernica / pe malul celalat al lacului se afla Manastirea Cernica) cu un popas la restaurant.

copilul_eu pe 31.08.2011 (22:50)

Vorbim, vorbim, dar sa ne mai ospatam cu ceva. Se gatesc bucate romanesti in stil traditional. Porcul, vita, puiul, pestele, insotit de mezeluri si salate il gasiti in nenumarate retete traditionale.
Bors de peste? Saramura de crap cu mamaliga? Da!
Se mai bifeaza o salata de ton. Sa fie si vin! Vin rosu sec din reserve Merlot.

Ce ne-a placut e meniul in care un vegetarian are de unde sa-si incropeasca o cina. Ba mai mult, am testat si un platou vegetarian cu specific grecesc. Il gasiti in meniu sub denumirea, usor improprie, de Platou Vegan. E o descoperire placuta si o recomandare calduroasa pentru toata lumea. Are bruschete, tzatziki, humus, vinete si o zacusta de ciuperci. Toata lumea a poftit la platou, asa ca l-am “curatat” repede. S-au testat si dulciurile. Hmmm...o prajitura racoritoare? In 10 secunde savuram o prajitura cu ciocolata si menta. Pentru un tablou complet al deserturilor, s-a comandat profiterol si tiramisu. Savuros.

Regenerare cod se incarca...
Se comenteaza, va rugam asteptati...

Spune-ti parerea despre "Restaurant Cernica"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat