Restaurant Valachia

5.0
3 voturi / 8 pareri
Adresa:
Stada Gavora, nr. 27 (Cartier Manastur) Cluj Napoca
Telefon:
0264 42.75.88, 0740 21.31.44
Web:
http://www.restaurantvalachia.ro/
Email:
[email protected]
Modifica date de contact

Program "Restaurant Valachia"

Luni - Sambata 10:00 - 23:00
Duminica 11:00 - 23:00 Modifica programul

Descriere "Restaurant Valachia"

Restaurantul Valachia respecta traditiile si gusturile poporului roman oferind cu multa caldura clientilor preparate gustoase si sanatoase . Astfel ciolanul afumat atat de indragit de clientii nostrii este tinut in saramura cel putin 24 de ore, apoi este afumat in tihna cu lemn de fag, stiuleti de porumb, iar mai apoi este folosit in diferite retete de catre bucatarii nostrii.

Carnatul de casa afumat este un alt produs preparat dupa o reteta traitionala chiar aici in bucataria restaurantului. Condimentele noastre romanesti se impletesc cu fragezimea si gustul carnii proaspete intr-o combinatie incantatoare de gust si savoare. Alte produse marca Valachia si recomandate de catre bucatarii nostrii sunt: zacusca de casa, salata de vinete, taitetii de casa, prajiturile de casa si delicioasele tarte create cu maestrie de Cheful nostru cofetar.

Daca vine vorba de dulciuri, fie ca ne referim la deliciosii papanasi sau la clatite, gemul folosit la prepararea acestor deserturi este preparat de bucatarii nostrii dupa retete traditionale romanesti din fructe culese din natura si nu din culturi. Restaurantul va recomanda deasemenea siropurile de afine, zmeura, capsune….., produse dupa retete vechi si din fructe culese din zonele aferente judetului Cluj.

Am avea inca multe sa va spunem insa, din pacate gustul nu poate fi povestit, gustul trebuie satisfacut !!!
Modifica descrierea

Pareri despre "Restaurant Valachia" (8)

mishelle0 pe 10.04.2010 (23:54)

Imi place mult localul, faptul ca se pune muzica populara, faptul ca au in interior un cuptor in care arde focul la vatra si multe alte elemente rustice care te duc cu gandul la traditie si care dau o ambianta placuta pentru o seara perfecta. Acestea sunt completate de servirea aproape ireprosabila si mancarea buna. Aici pot sa zic ca exista cei mai buni papanasi cu dulceata de afine din Cluj-Napoca. :P

Adi Cluj pe 15.03.2011 (14:28)

De acord cu calitatea mancarii. Sunt preparate excelente.
Dar servirea e dezastru, mai ales daca sunt mese de mai mult de 4-5 persoane. Si atmosfera rustica e acceptabila, dar ultima data cand am mers (ianuarie 2011) focul din vatra era inlocuit cu un cuptor electric kitchos cu imagine de flacari, iar incaperea era inchisa si incalzita cu un incalzitor de terasa (total contraindicat incalzirii spatiilor inchise).

Per total, un spatiu cu potential; cu o mai mare atentie la detalii ar arata mult mai bine si as lasa bacshish cu placere

Comenteaza
dragan alex pe 27.10.2010 (11:41)

imi place ca au o atmosfera calduroasa si rustica ca si la mama acasa.mancarea este deosebit de gustoasa si servirea prompta.felicitari

sunt cativa ospatari care te servesc politicos dar sunt si ospatari care iti vorbesc urat si te trateaza cu indiferenta.oare din cauza ciubucului:))

elena pe 27.11.2010 (16:46)

Muzica e superba,dar imi poate spne cineva cum se numeste formatia care canta?

dragan alex pe 30.12.2010 (15:43)

am fost acum 2 sau 3 zile pe acolo cu niste prieteni din anglia.sincer nu ma asteptam sa fie asa de multumiti.mancarea super buna si gustoasa.felicitari tineti-o tot asa.

julika_my pe 06.02.2011 (00:07)

Valahia poate fi incadrat in categoria ,,cel mai bun restaurant" cu specific gastronomic romanesc, avand in vedere specificul, calitatea, cantitatea portiilor, ambianta si preturile zic eu destul de mici. Raportul calitate-pret este echitabil.Il recomand prieteneste tuturor celor ce doresc sa servesca o masa gustoasa .

adriana pe 29.05.2012 (22:57)

aveti un meniu ff bogat.ce ma surprinde este faptul ca aveti un balmos f bun care merge cu supa de salata.

am fost ieri pe acolo iar mancarea a durat cam mult,nu stiu dece .iar cand am fost serviti mancarea a fost rece sau carnea arsa.ce sa intimplat????

Laura pe 16.03.2014 (00:17)

Am ramas profund dezamagita de modul in care am fost tratata astazi in acest local. CUM SE FACE CA 2 FETE SA NU FIE LASATE SA STEA LA O MASA, SUB PRETEXTUL CA TOATE SUNT REZERVATE? Precizez ca dupa ce am vazut toate locurile, am ales o masa care nu avea nici un semn cu "Rezervat". In momentul in care am vrut sa ne asezam la aceasta, ni s-a atras atentia ca nu mai sunt locuri disponibile. Am iesit dezamagita sa ii anuntam si pe prietenii nostri de acest fapt. In pragul usii de la intrare insa, au iesit dupa noi 2 chelneri, iar cand au vazut ca suntem insotite s-au fastacit si ne-au zis ca SE POATE sa gaseasca o masa si pentru noi!!! Am plecat de acolo, HOTARATI SA NU NE MAI INTOARCEM NICIODATA !!! !!! !!!

FabianAlexandru pe 02.09.2014 (12:06)

Atmosfera primitoare, ospatari prietenosi, portii sanatoase de mancare, pret decent, si preparate delicioase...

Regenerare cod se incarca...
Se comenteaza, va rugam asteptati...

Spune-ti parerea despre "Restaurant Valachia"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat