Enigma Cafe

5.0
3 voturi / 4 pareri
Adresa:
Str. Iuliu Maniu nr. 12 Cluj Napoca
Modifica date de contact

Descriere "Enigma Cafe"

Categorie: Cafenele
Modifica descrierea

Pareri despre "Enigma Cafe" (4)

lllm_hid_a pe 14.03.2010 (11:11)

Ce pot face 2 indragostiti, 2 oameni pasionati de filosofie, 2 persoane care vor sa stabileasca o legatura mai mult sau mai putin profesionala, 2 plictisiti intr-o sambata, duminica, marti dupamasa? Inevitabil daca ajungi in Cluj auzi de Enigma Cafe... Merg de fiecare data cand am ocazia si tin sa marturisesc e tot mai des :) Inevitabil remarci atmosfera ambientala...Inevitabil am ajuns sa imi placa sa merg acolo pentru ca te invita sa discuti liber, personalul e unul dezghetat si priceput, nicidecum nu te face sa te simti inconfortabil sau "inhibat" de felul in care arati, cum esti imbracat sau ce comanzi cand comanzi,,vrei cu gheata mai multa? se poate! vrei cu frisca mai multa? nici o problema....Devenisem clienta fidela,deci imi permit sa spun ca cel mai frumos lucru e ca desi se aduna oameni din multe categorii de varsta nu o simti :) si daca o constientizezi iti e mai mare dragul sa ii vezi si sa zici "da si eu eram asa" sau "poate am sa fiu vreodata"...Rar se intampla sa nu te pierzi seara in lumanarea de pe masa sau in conversatiile tumultoase, in contradictoriu sau filosofice de la masa ta...uneori indraznesti sa tragi cu urechea la cealalta masa. Locul? e pe masura muzicii: cald, cu gust, si are o amprenta fina a timpului. Personalul? discret. Meniul?pe baza de multa ciocolata si cafea dar nu numai care sunt delicioase. Muzica? culmea...ironic si frapant ajungi sa zici "La fix e piesa asta asa e?"...muzica ambientala cum ziceam, oldies but goldies si ghici ce? frank sinatra & co. chiar daca nu o asculti..ajunge sa te intrige si sa iti placa..
bottom line is: oricat de cald, frig, vara, iarna, toamna, primavara, trista, deprimanta, vesela e atmosfera de afara, cand intrii in cafenea iti permiti sa crezi ca e cum vrei tu afara, ai muzica perfecta, compania perfecta si un personal care nu indrazneste sa iti disturbe armonia.
try it...

modificat de lllm_hid_a pe 18.03.2010 (11:43)

tantyanna pe 16.03.2010 (14:08)

Am fost la Enigma,imi place mult.Am si vrut sa ma angajez acolo dar nu erau locuri:(.Nu stiu de ce dar ma relaxez de fiecare data cand merg acolo;si e si aproape de centru...si de mine:)

Antonia pe 31.08.2010 (20:18)

Unul din cele mai frumoase localuri din Cluj-Napoca, care ii permite cuvantului "relaxare" sa fie la ordinea zilei.Muzica e foarte buna, piesele sunt variate si pastreaza o anumita atmosfera care ajuta lumea sa fie bine dispusa si cu zambetul pe buze!
Recomand acest local tuturor oamenilor deschisi si cu pofta de viata si mereu zambitori.Relaxare placuta!

marut pe 18.11.2010 (10:21)

Decoruri care, puse cap la cap, creeaza o atmosfera intima, prietenoasa. Cafeaua are o aroma inconfundabila, mai ales Lavazza.

Chelneritele sunt cam incete si se schimba des. Poate tocmai de aceea nu au experienta si cam lasa de dorit servirea.

andreea pe 26.07.2011 (12:21)

auzi mai da cam ce sti tu despre servire?? de comentat toata lumea comenteaza...dar daca ai fi tu in locul ei ce ai face ...ai pica in nas la prima cafea dusa..

Comenteaza
Regenerare cod se incarca...
Se comenteaza, va rugam asteptati...

Spune-ti parerea despre "Enigma Cafe"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat