Hanul Dacilor 2 in Iulius Mall Cluj

4.9
10 voturi / 9 pareri
Adresa:
Strada Al. Vaida Voievod nr. 53-55 In incinta Iulius Mall Cluj Napoca
Telefon:
0752 06.74.59
Web:
http://www.hanul-dacilor.ro/
Modifica date de contact

Descriere "Hanul Dacilor 2"

ocalul este situat în cartierul Gheorgheni, are o capacitate de 220 locuri, atât pentru fumători cât şi pentru nefumători. La parter se află cafeneaua, la primul etaj este restaurantul cu zona de fumători iar la mansardă este salonul de nefumători. Amenajarea, mobilierul şi decorurile din restaurant sunt realizate în cea mai mare parte manual, de diverşi artişti şi mesteşugari autohtoni. Servirea mesei se face de către chelneri îmbrăcaţi în costume tradiţionale, iar bucatele cu specific românesc sunt aşezate pe platouri de lemn şi vase romane. Aprovizionarea se face zilnic, asigurându-se astfel calitatea şi prospeţimea constantă a tuturor produselor. Predomină produsele autohtone, prepararea acestora făcându-se fără aditivi alimentari, respectând cu stricteţe reţetele tradiţionale şi legile siguranţei alimentare. În unitatea noastra este implementat sistemul HACCP, astfel garantându-se siguranţa clienţilor noştri.

Vă puteţi bucura de un repertoriu bogat în melodii populare, adunate din toate regiunile şi vremurile româneşti.

Restaurantul Hanul Dacilor se adresează celor care tânjesc după o masă bună, cu preparate româneşti, servită într-un decor ce împrumută motive ale culturii tradiţionale.
Modifica descrierea

Pareri despre "Hanul Dacilor 2" (9)

AlinaAndreea01 pe 14.01.2010 (17:45)

E super buna mancarea!

ana54 pe 21.01.2010 (09:30)

foarte buna mancarea atat traditionala cat si internationala, excelenta servirea si atmosfera placuta

cri-cristina pe 21.01.2010 (09:34)

este foarte gustoasa mancarea si in cantitati impresioanante, preturile excelente, atmosfera calda si prietenoasa, servirea ireprosabila
va recomand sa incercati
pentru noi este deja o traditie

monique_unik pe 24.01.2010 (23:23)

In primul rand atmosfera este foarte placuta,mancarea foarte gustoasa.Imi place sa merg cu prieteni apropiati,sa ne simtim bine,sa mancam mancare traditionala.E o locatie excelenta!

oanasas pe 13.03.2010 (16:34)

Daca am pofta de mancare romaneasca, asta e prima mea alegere. Ciorba de fasole in pita e tare buna si arata intr-un mare fel :)

Adtza pe 23.03.2010 (16:02)

Mancare foarteeeeeeeeee buna !!!! De fiecare data cand am fost aici, mancarea a fost foarte buna, chiar multa as putea spune. Personalul este exceptional. Servirea a fost ireprosabila de fiecare data. Iar in ceea ce priveste muzica... foarte buna (desi nu sunt o impatimita a acestui gen), si impreuna cu amenajarea si imbracamintea personalului, creeaza o atmosfera nemaipomenita. Ti-e mai mare dragul sa mergi acolo. Ciorba de fasole cu ciolan in paine, ciorba de pui a la grec si papanasii sunt preferatii mei. Deja mi s-a facut pofta :))

Barladeni pe 23.03.2010 (16:25)

sincer este un restaurant de nota 10, acolo lucreaza si un prieten de-al meu, mancam foarte des acolo, mancarea este delicioasa si preturile sunt foarte bune. merita sa incercati si voi.:D

sebawx pe 11.04.2010 (21:43)

parere mea este una foarte buna si zic asta tinand cond ca am trecut prim multe restaurante din Europa insa vb romaneasca,mancarea traditionala romaneasca mereu te face sa iti lingi buricul degetelor.tin sa felicit personalul restaurantului pt servicile prestate si promit sa calc poarta restaurantului ori de cate ori voi avea ocazia.pofta mare vizitatorilor...

ildy_r pe 27.04.2010 (11:08)

Fooarte buna papica aici !

Regenerare cod se incarca...
Se comenteaza, va rugam asteptati...

Spune-ti parerea despre "Hanul Dacilor 2"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat