Irish Music Pub

3.9
5 voturi / 4 pareri
Adresa:
str.Horea, nr.5 Cluj Napoca
Telefon:
0364 40.23.77
Email:
[email protected]
Modifica date de contact

Descriere "Irish Music Pub"

Situat in inima Clujului, Pub-ul s-a impus inca de la inceputuri ca fiind localul cel mai cautat atat de catre artistii care vor sa sustina evenimente live, cat si de catre consumatorii acestui gen de manifestare. Timp de peste un deceniu aici au concertat trupe ca Iris, Holograf, Timpuri Noi, Compact, Omul cu sobolani, Altar, Trans Express, Nightlosers, Luna Amara, Desperado, Suie Paparude, Vita de Vie si multi, multi altii. Tot aici au avut loc si evenimente mai sofisticate: recitaluri de jazz (mandrindu-ne aici cu prezenta unor artisti ai genului precum Olivier Gatto, Dresch Qvartet, Johnny Raducanu, Harry Tavitian), piese de teatru, lansari de carte, petreceri tematice si stand-up comedy. Pe langa organizarea evenimentelor care au in prim plan sustinerea permanenta a muzicii deja consacrate, Irish&Music Pub sprijina afirmarea noilor talente. Astfel, Mauser, The Mushroom Story, Protex, Dirty Shirt, Grimus sunt doar cateva dintre numele carora le-am oferit scena si publicul nostru. De asemenea, studentii Facultatii de Teatru au gasit la Pub mediul propice punerii in scena a diverselor proiecte. In 2007 s-a inceput colaborarea cu Transilvania Jazz Festival, colaborare care se va concretiza si in 2008, Pub-ul devenind unul dintre partenerii oficiali ai acestui eveniment. Totodata, sala de spectacole a atras atentia organizatorilor Transylvania International Film Festival, programandu-se aici proiectari ale unor filme incluse in festival la editia din 2008 a TIFF-ului. Irish&Music Pub a fost, este si va ramane un aliat de incredere al muzicii de inalta calitate, promovand intens jazz-ul, rock-ul, folkul si rhythm & blues-ul, largindu-si orizonturile catre orice gen de manifestare artistica. De asemenea, incepand din toamna 2007, in incinta clubului au avut loc si party-uri cu dj renumiti, ca Paul Murphy, JFB, sau Jay Cunning.

Pentru evenimetele live clubul pune la dispozitie urmatorul echipament:

PA:
2 x QW4 - 2800 W TOP / Peavy
2 x QW4 - 3400 W SUB / Peavy
Backline:
Statie chitara - Peavy 110 W
Statie bas - Peavy 110 W
Set tobe Pearl Expert
- toba mare, 2 tom (10,12), cazan (14)
- stativ premier, stativ fus, static crash, stativ rider
-scaun
-pedala simpla
Set cinele Sabian (fus, crash, ride)
Mixer:
Yamaha 01 ProMix, 16 canale, 2 linii monitoare, effect 3 Gate / compresoare
Microfoane:
- microfoane tobe
- 4 microfoane voci
- 1 wireless
Categorie: Cluburi si Baruri
Modifica descrierea

Pareri despre "Irish Music Pub" (4)

marut pe 16.03.2010 (18:41)

Servirea cam lasa de dorit, chelneritele nu sunt tocmai amabile si intarzie nepermis de mult. Asta daca comanzi ceva de mancare. In rest muica e super ok, atmosfera la fel.

LarisaN pe 18.03.2010 (16:41)

Muzica buna...mancarea e ok...atmosfera specifica pub'urilor...au o tequila sunrise :X:X

FELICIUTA pe 10.04.2010 (19:10)

Am mancat bine, am ascultat muzica relaxanta, perfecta pentru o digestie usoara.

modificat de FELICIUTA pe 10.04.2010 (19:10)

Tzini pe 13.04.2010 (20:09)

Ii un loc foarte tare. Ii mare,incapatoare , preturile bune, concerte super, si mancarea este de nota 7. Un loc unde poti petrece cu prietenii si sa stai relaxat!(asta conteaza cel mai mult)

Regenerare cod se incarca...
Se comenteaza, va rugam asteptati...

Spune-ti parerea despre "Irish Music Pub"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat