Clubul Sportiv Laguna Constanta

0.0
0 voturi / 1 parere
Adresa:
Strada Bibescu Voda nr. 6 Constanta
Web:
http://www.laguna.cta.ro
Email:
[email protected]
Modifica date de contact

Descriere "Clubul Sportiv Laguna Constanta"

Clubul Sportiv "Laguna" Constanta este constituit ca persoanã juridicã românã de drept privat, fara scop lucrativ, non-guvernamentalã, apoliticã, cu structura polisportiva. Scopul acestui club, fondat de fosti sportivi de performanta si avand membrii colaboratori dintre cei mai buni profesionisti dar si tehnicieni si profesori tineri, cu reale aptitudini in practicarea cu succes a meseriei de profesor-antrenor, este :

a) sa dezvolte si sa educe personalitatea tinerilor si copiilor, in plan intelectual, psihologic, moral si fizic prin practicarea sportului; sa stimuleze creativitatea, abilitatile si sa consolideze cultura generala a tinerilor prin sport.
b) sa promoveze o mai buna integrare sociala a tuturor cetatenilor, prin atragerea in practicarea unor activitati sportive in vederea educarii un stil de viata sanatos si preventiei unor comportamente de risc.
c) sa organizeze si sa administreze activitati sportive, sa promoveze una sau mai multe discipline sportive, practicarea acestora de catre membrii sai si participarea la activitati si competitii sportive.

In vederea atingerii scopului propus, Clubul Sportiv "Laguna" Constanta are ca obiect de activitate urmatoarele:

*
organizarea si administrarea activitatii sportive proprii pe urmatoarele ramuri de sport: atletism, badminton, baschet, bridge, dans sportiv, fitness, fotbal, gimnastica, gimnastica aerobica, gimnastica ritmica, handbal, natatie, rugby, sah, scrable, sportul pentru toti, sportul pentru persoane cu dizabilitati, table, tenis, tenis de masa, volei,
*
descoperirea, selectionarea, initierea si pregatirea in ramurile de sport mentionate
*
organizarea si administrarea activitatii sportive proprii;
*
organizarea de competitii proprii si participarea la alte competitii sportive;
*
organizarea de stagii, tabere, cantonamente, alte forme de pregatire si refacere;
*
organizarea de activitati ecologice si participarea la actiuni similare sub alta organizare;
*
promovarea, organizarea de competitii si participarea la alte competitii in domeniul altor jocuri logice si sporturi ale mintii care pot contribui la dezvoltarea calitatilor si abilitatilor sportive.
*
editarea de pagini web, reviste, pliante, brosuri, alte materiale tiparite pentru evidentierea activitatilor proprii si mediatizarea lor in rândul publicului.
Modifica descrierea

Pareri despre "Clubul Sportiv Laguna Constanta" (1)

rose pe 01.06.2010 (19:16)

Buna ziua !! sunt interesata de cursuri de dans mai putin salsa....astept un mail cu preturile si cursurile ...multumesc!

monica pe 02.11.2010 (10:50)

Buna! Numele meu este monica, sunt instructor de zumba dans, pe scurt aerobic si dans pe muzica latina. Daca crezi ca ti s-ar potrivi asa ceva, poti intra pe www.zumba.com unde ai orele zumba din orasul constanta. O zi superba

Comenteaza
Regenerare cod se incarca...
Se comenteaza, va rugam asteptati...

Spune-ti parerea despre "Clubul Sportiv Laguna Constanta"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat